křížkové vyšívání 2
Moderátor: Living
Re: křížkové vyšívání 2
Tak jsem sem po dlouhé době zavítala, fotečky ze srazíku pěkné. Všem krásné klidné vánoce. 

- Katy22-2
Nech čerti od Vás smolu odnesú a choroby stratia Vašu adresu.
Veľké príjmy, malé dane, ostatného primerane.
Radosť, lásku, žiadne hádky, prajem Vám krásne sviatky.

Veľké príjmy, malé dane, ostatného primerane.
Radosť, lásku, žiadne hádky, prajem Vám krásne sviatky.

-
oichi 1 - Příspěvky: 38
Krásne a pohodové vianočné sviatky prajem
Irena
Irena
-
starkairena - Příspěvky: 7071
Krásné sváteční odpoledne. Mám velkou prosbu, před delším časem jsem si v Joriku koupila předlohu Anchor APC 936 Evening Sun a teď jsem zjistila, že mi chybí část předlohy, a to konkrétně B. C mám zase dvakrát. Moc prosím, nemáte některá tuto část schématu - B? Na internetu jsem našla jen předlohu v xsd a neumím to převést na pdf a pak na Chomiku od Lady, ale tam mi zas nesouhlasí asi dvě bavlnky - čísla. Děkuji moc.
- kleofac
kleofac napsal:Krásné sváteční odpoledne. Mám velkou prosbu, před delším časem jsem si v Joriku koupila předlohu Anchor APC 936 Evening Sun a teď jsem zjistila, že mi chybí část předlohy, a to konkrétně B. C mám zase dvakrát. Moc prosím, nemáte některá tuto část schématu - B? Na internetu jsem našla jen předlohu v xsd a neumím to převést na pdf a pak na Chomiku od Lady, ale tam mi zas nesouhlasí asi dvě bavlnky - čísla. Děkuji moc.
jestli je to ještě aktuální, pošli mi to v xsd, stačí odkaz, a já ti to hodím do pdf
-
ivulina - Příspěvky: 1002
Pro ivulinu: Děkuji moc, už je to vyřešené, přesto moc děkuji za ochotu a pomoc. Krásný den.
- kleofac