Lazury Bori vs. Herbol
Moderátor: Living
Lazury Bori vs. Herbol
Nejdříve Lignofix E Profi a nato lazuru od Bori nebo Herbolu.
Herbol je o cca 30% dražší než Bori, ale zase má mnohem větší výběr barev a jasně danou historii. O Bori jsem toho moc nenašel.
Vím, že Bori použil snad Filo na modřín.....Jak to dopadlo?
Má někdo už nějaké dlouhodobé zkušenosti s některou znich?
Díky moc.
- marat
Re: Lazury Bori vs. Herbol
[i]
[/i]marat napsal:Tak jsem důkladně prošel diskuze, kde co strejda Google našel a mám 2 favority, které použiju na nátěr plotu.
Nejdříve Lignofix E Profi a nato lazuru od Bori nebo Herbolu.
Herbol je o cca 30% dražší než Bori, ale zase má mnohem větší výběr barev a jasně danou historii. O Bori jsem toho moc nenašel.
Vím, že Bori použil snad Filo na modřín.....Jak to dopadlo?
Má někdo už nějaké dlouhodobé zkušenosti s některou znich?
Díky moc.
Evropské země se mohou vrátit k volnému obchodu a cestování bez bruselské byrokracie a obírání států o suverenitu.
http://www.svobodni.cz
- JardaS
Astraxil jsem našel i na jiných diskuzích, ale cena je stejná co Herbol a spol. Je otázka, co je lepší...jestli Lazura nebo Olej...!???
- marat
Aký je praktický rozdiel medzi tenkovrstvou lazúrou, olejom a gelom?
Pri natieraní podbitia strechy je najdôležitejšie, ako často pretierať a vlastnosti, ako UV ochrana...
- henry_sk

[i]
[/i]marat napsal:Celková plocha plotu je asi 800m2. Teď začínám s těmi 200m2.
Astraxil jsem našel i na jiných diskuzích, ale cena je stejná co Herbol a spol. Je otázka, co je lepší...jestli Lazura nebo Olej...!???
Evropské země se mohou vrátit k volnému obchodu a cestování bez bruselské byrokracie a obírání států o suverenitu.
- JardaS
- marat
Primarne bych na exterierove pouziti vzal neco, co se vpije a netvori vrstvu, takze olej nebo tenkovrstva lazura aby se to casem neoloupalo...
Oleje jsou vetsinou drazsi, v mym pripade jsme zvazoval astraxil, ale vychazel o hodne draz nez lazura Bori a navic ten modrin ten olej nesal vubec, byla by s tom strasna prace.. i s tou lazurou to byla pakarna...
Jak to dopadlo... no uplne nevim, jak to posoudit... na barak to slo minulou zimu, modrinovy prkna natreny jednou vrstvou... myslim, ze to vypada porad pekne, i kdyz trochu se to samozrejme meni. Jsou mirne poznat strany domu, treba gharaz zezadu, kde to je porad ve stinu a az k zemi, takze se to pri desti hodne spini ztmavla pomerne dost. hodne ztmavnul dekl od piskoviste, ale ten je vodorovne a prsi na to, pul roku na tom stoji snih atd....
Moc me nepadada, co bych vyfotil aby na tech fotkach bylo neco smyslupnyho videt... jestli nekdo chcete, stavte se to omrknout

Honza
- Filo
Doufám, že funguje vkládání příloh!
marat napsal:Jardo nemáš někde foto?
- JardaS