Masáž jako dárek - jakou vybrat ?
Moderátor: Living
Re: Masáž jako dárek - jakou vybrat ?
můra: já si myslím,že by to mohl přežít, mělo by to bejt právě pro tyhle lidi, který seděj v kanclu a jsou celý "zatuhlý", chodí na to i šéfová (50 let) myslím jinak né moc pohyblivá a taky si to nemůže vynachválit (new_rotfl)
- spooke
Všem díky moc, hlavně tom.as koukala jsem na ten web a myslím že to objednám tam, působí to na mě sympaticky cena je taky hodně dobrá (tu)
tom.as: jak probíhá ta thajská s olejem ? Taky si má člověk přinést nějaké volné oblečení ? Nebo tam něco dostane ?
tom.as: jak probíhá ta thajská s olejem ? Taky si má člověk přinést nějaké volné oblečení ? Nebo tam něco dostane ?
- Můra
akinom: Vivienne, dělají masáž horkými kameny, klasické masáže, lymfo masáž a havajskou masáž, kontaktní osoba: alena horváthová: 607 583 650, jo a adresa je: Provazníkova 35
- Kač
Kač: díky moc, teď jsem v 8.měsíci těhotenství, ale až to "vyplknu", říkala jsem si, že bych si něco takového zasloužila.
- akinom
Já byla na lymfomasáži - docela fajn, sama masáže moc nemusím, to pravé hnětení mi moc připomíná má kila navíc, tohle mi vyhovovalo (redface). Thajskou jsem vyzkoušela v Thajsku a přišla mi trochu tvrdá, je spíš opravdu na napravení zatuhlých křečí než na relaxaci. Příteli jsem darovala klasickou masáž + lávové kameny ve Stonehouse na Pze 3 a docela si to chválil.
- jazzinka
Můra Napsal:
-------------------------------------------------------
> Všem díky moc, hlavně tom.as koukala jsem na ten
> web a myslím že to objednám tam, působí to na mě
> sympaticky cena je taky hodně dobrá
> tom.as: jak probíhá ta thajská s olejem ? Taky si
> má člověk přinést nějaké volné oblečení ? Nebo tam
> něco dostane ?
Oblečení vůbec neřešit, masáž stejně probíhá "naostro", masérka si člověka přikryje nějakou osuškou nebo plachtou.
Průběh: člověk leží na břiše, masérka projede nohy a záda, pak se člověk otočí a masérka jede nohy, hrudník, ruce, hlava, krk. Nevím, jak to vypadá bez oleje, ale každou část těla mi vždy natřela nějakým eukalyptovým (nebo podobným hřejivým) olejem. Ten olejíček jsem na sobě cítil ještě půl dne, i přes osprchování (to až doma).
Jinak je to fakt příjemný hodinový relax. Přeju příjemný zážitek.
-------------------------------------------------------
> Všem díky moc, hlavně tom.as koukala jsem na ten
> web a myslím že to objednám tam, působí to na mě
> sympaticky cena je taky hodně dobrá
> tom.as: jak probíhá ta thajská s olejem ? Taky si
> má člověk přinést nějaké volné oblečení ? Nebo tam
> něco dostane ?
Oblečení vůbec neřešit, masáž stejně probíhá "naostro", masérka si člověka přikryje nějakou osuškou nebo plachtou.
Průběh: člověk leží na břiše, masérka projede nohy a záda, pak se člověk otočí a masérka jede nohy, hrudník, ruce, hlava, krk. Nevím, jak to vypadá bez oleje, ale každou část těla mi vždy natřela nějakým eukalyptovým (nebo podobným hřejivým) olejem. Ten olejíček jsem na sobě cítil ještě půl dne, i přes osprchování (to až doma).
Jinak je to fakt příjemný hodinový relax. Přeju příjemný zážitek.
- tom.as
myslím, že nejlepší jsou takové ty relaxační, ty nemohou nikoho urazit. 

- Janka8
přesně, nějakou thaisjkou třeba, ty jsou pry fakt dobrý 

- Lupice