Pro admina
Moderátor: Living
Re: Pro admina
Z diskuze s tebou mám pocit marnosti. Jak diskutovat s někým, kdo nerozumí psanému slovu. Zkusím to ještě jednou, pomalu a barevně.
Konec citací
Přečti si znovu co píšeš z veřejně nepřístupné z veřejně nepřístupné z veřejně nepřístupné. Stačí 3x?
Co ty víš, ty lháři, kdo pod jakou přezdívkou kdo pod jakou přezdívkou kdo pod jakou přezdívkou vystupuje tam a tady? Stačí 3x?
Jinými slovy - email jsi nepsal ani nedostal - znalost emailové adresy opravdu důkaz není...
Přece jenom si myslím, že jsi Anaj. Protože jsi hlupák. Zlej, závistivej hlupák.
Omluvu od tebe nečekám.[/quote]
Mysli si co je ti libo. Já ti to vyvracet nebudu.
Mimochodem, proč se ze mě snažíš udělat hajzla, když máš dávno načteno a i bez čtení víš, co Kohant napsal. Trapná hra.
Chápej, že na tento mail píšu J. maily již několik let. To, že Kohantem zveřejněný mail s J. pochází opravdu z jejich soukromé korespondence mi potvrdila.GeneHawkins napsal:Citace:
Murphys: Zase lžeš!
Ve svých veřejných příspěvcích o stravě domácích mazlíčků na tomto i na jiném, nejmenovaném fóru se s tím nijak netajíš. Tudíž tato informace je veřejně známá a není soukromým údajem.
Zveřejněním citátů z veřejně nepřístupné diskuze na k...net, soukromé korespondence a e-mailové adresy osoby, se kterou sis psal svědčí o tvém charakteru.
Hawkins:
Co ty víš, ty lháři, kdo pod jakou přezdívkou vystupuje tam a tady.
Murphys:
Vystupuje tady i tam pod stejnou přezdívkou. A virtuálně znám pár lidí odtud. kteří mi potvrdili, že Kohant je Kohant.
Hawkins:
Co ty víš, ty lháři, o tom, co je v neveřejné části living.cz, když tam nejsi registrovaný?
Murphys:
Přečti si znovu co píšu veřejných veřejných veřejných. Stačí 3x? O tom, že zveřejněné věci jsou z neveřejné části psal sám Kohant. Chápej informace, zveřejněné Kohantem o Anaj.
Hawkins:
Co ty víš, ty lháři, o Kohantově soukromé korespondenci? Dopisoval si snad s tebou?
Murphys:
Ne, ale už pár let znám mailovou adresu, ze které byl napsán Kohantem uveřejněný mail.
Čekám, že se mně omluvíš.
Konec citací
Přečti si znovu co píšeš z veřejně nepřístupné z veřejně nepřístupné z veřejně nepřístupné. Stačí 3x?
Co ty víš, ty lháři, kdo pod jakou přezdívkou kdo pod jakou přezdívkou kdo pod jakou přezdívkou vystupuje tam a tady? Stačí 3x?
Jinými slovy - email jsi nepsal ani nedostal - znalost emailové adresy opravdu důkaz není...
Přece jenom si myslím, že jsi Anaj. Protože jsi hlupák. Zlej, závistivej hlupák.
Omluvu od tebe nečekám.[/quote]
Mimochodem, proč se ze mě snažíš udělat hajzla, když máš dávno načteno a i bez čtení víš, co Kohant napsal. Trapná hra.
Jen malí lidé se perou o prestiž, velcí ji mají.
Kritizovat - to znamená usvědčit autora, že to nedělá tak, jak bych to dělal já, kdybych to uměl.
Kritizovat - to znamená usvědčit autora, že to nedělá tak, jak bych to dělal já, kdybych to uměl.
-

Murphys - Příspěvky: 700
Murphys napsal:Z diskuze s tebou mám pocit marnosti. Jak diskutovat s někým, kdo nerozumí psanému slovu. Zkusím to ještě jednou, pomalu a barevně.Chápej, že na tento mail píšu J. maily již několik let. To, že Kohantem zveřejněný mail s J. pochází opravdu z jejich soukromé korespondence mi potvrdila.GeneHawkins napsal:Citace:
Murphys: Zase lžeš!
Ve svých veřejných příspěvcích o stravě domácích mazlíčků na tomto i na jiném, nejmenovaném fóru se s tím nijak netajíš. Tudíž tato informace je veřejně známá a není soukromým údajem.
Zveřejněním citátů z veřejně nepřístupné diskuze na k...net, soukromé korespondence a e-mailové adresy osoby, se kterou sis psal svědčí o tvém charakteru.
Hawkins:
Co ty víš, ty lháři, kdo pod jakou přezdívkou vystupuje tam a tady.
Murphys:
Vystupuje tady i tam pod stejnou přezdívkou. A virtuálně znám pár lidí odtud. kteří mi potvrdili, že Kohant je Kohant.
Hawkins:
Co ty víš, ty lháři, o tom, co je v neveřejné části living.cz, když tam nejsi registrovaný?
Murphys:
Přečti si znovu co píšu veřejných veřejných veřejných. Stačí 3x? O tom, že zveřejněné věci jsou z neveřejné části psal sám Kohant. Chápej informace, zveřejněné Kohantem o Anaj.
Hawkins:
Co ty víš, ty lháři, o Kohantově soukromé korespondenci? Dopisoval si snad s tebou?
Murphys:
Ne, ale už pár let znám mailovou adresu, ze které byl napsán Kohantem uveřejněný mail.
Čekám, že se mně omluvíš.
Konec citací
Omluvu od tebe nečekám.
Co po mně vlastně chcete?
- admin_volna
admin_volna napsal:[Co po mně vlastně chcete?
Po tobě nic. Jako malej, hrát si na admina.
Jen malí lidé se perou o prestiž, velcí ji mají.
-

Murphys - Příspěvky: 700
Co se děje? Už třetí den je problém s načítáním stránek a neustále mne to odhlašuje. Problém je s přihlášením - musím být na nějakém fóru, nelze se přihlásit když jsem na hlavní stránce Diskuzního fóra. Zjistila jsem, že v tom nejsem sama, takže to není v mém PC, ale problém je u vás. TAK TO, PROSÍM, URYCHLENĚ VYŘEŠTE. Děkuji
-

kvetinka272 - Příspěvky: 1247
Koukejte to dat do poradku - viz.komentar v Nacitani stranek 1.8.20010, 17,40!

- Woodoo
co se tu rozkrikujes? Myslis, ze to je neci povinnost provozovat forum?
-

robijn - Příspěvky: 1837
- Bydliště: Na sever od Kolina. Ne, tam ne, to uz je daleko. Kousek zpatky.
DOPORUČENÉ ODKAZY
AXIN Trading s.r.o.
Dovážíme a prodáváme ratan, proutěný, bambusový nábytek, ratanový nábytek, nábytek z masivu a bytové doplňky. Nabízíme sedací soupravy, dekorativní masky, bambusové tyče, křesla, komody, vonné tyčinky. E-shop a zásilková služba.
:: detail firmy ::
www.axintrading.cz
MYVA INTERIER - Podlahy-levne.cz
Internetový prodej a pokládka plovoucích podlah. Nabízíme 1100 druhů podlah za nejlepší ceny. Podlahy laminátové, dřevěné, korkové, plovoucí Marmoleum. Dodáme podlahy Quick Step, Witex, Floorline, Kronotex, Parador, Kährs, Magnum, BerryFloor, Meister, Alsafloor.
:: detail firmy ::
www.podlahy-levne.cz