jak vám drží samolepky na zdi??
Moderátor: Living
Re: jak vám drží samolepky na zdi??
Musim říci, že jsme kupovali docela velkou samolepku koně do dětského pokojíku 1m x 1m v kvalitním obchodě a samolepka má také tendenci se sloupávat - hlavně v zimě
přisuzuji to chladné zdi. Samolepku jsme museli na některých místech přilepit lepidlem, aby držela. Takže kvalita není to TOP na co pohlížet. A nedejbože, že zeď není naprosto hladká, to taky není zrovna nejlepší.

- Mary23
Samolepky asi nejsou pro každého. My máme barák, takže zdi nejsou úplně hladké
takže máme problém, že jsou na zdi takové malé (ale neviditelné) hrudky, nicméně samolepka tak nepřilne úplně na hladký povrch a odlepuje se mrcha. 

- belly3
Samolepky jsme taky doma řešili a to máme taky starší zeď, ve které jde vidět struktura jako by jemného písku, takže ze začátku na tom nic moc pořádně nedrželo.
Nakonec stačilo přetáhnout jemným smirkem a pro jistotu to můj otec natřel ještě penetrací, co se prodává v různých Bau-domech k malování.
Od té chvíle na to jde přilepit cokoliv a drží, už tak půl roku. Zatím nic nespadlo
Nakonec stačilo přetáhnout jemným smirkem a pro jistotu to můj otec natřel ještě penetrací, co se prodává v různých Bau-domech k malování.
Od té chvíle na to jde přilepit cokoliv a drží, už tak půl roku. Zatím nic nespadlo

Práce: Průmyslové kompresory, FirstAir kompresory,Šroubové kompresory a Bezolejové kompresory
Zábava: Hlavně šachy
Zábava: Hlavně šachy

- PasMus
Drží pevně a dlouho již několik let. A to nebyly ani drahé 

Nejlevnější nábytek přes internet. Prezentace firmy přes Internetové stránky
- mildares
nám nedrželi, tak jsme koupili tapetu a je po parádě..
- LuckaPink
nedrží, proto je nazdech nemáme, jednou jsem to zkusila od tý doby na to raději prdím..
- Patrisha
myslím, že to na zdech držet nemůže..
- Marikas
Můj syn miluje dinosaury... Takže jsem mu je musel vážně pořídit (tyhle: https://www.isamolepkynazed.cz/samolepk ... /dinosauri). A je to už nějaký ten pátek. Zatím to drží a hezky bez problémů 

- klarus.krejci