Tablety do myčky?
Moderátor: Living
Tablety do myčky?
Příští týden mi přivezou myčku Bosch a nevyznám se v tabletách. Bylo mi doporučeno koupit celé tablety třeba Somat, nebo je lepší koupit prášek + sůl + čistič do myčky + leštidlo, prostě všechno zvlášť, ani nevím, co všechno se tam musí dát. Není lepší mít celé tablety, které obsahují všechno, než pořád zkoušet různé poměry. Nevím, ještě jsem myčku neměla, co používáte vy?
- Denisa
Re: Tablety do myčky?
Sůl bys měla dávatbez ohledu na to, co budeš používat. V tabletách je jí málo, stačí to jen na velmi měkkou vodu. Jestli budeš šetřit na soli a máš tvrdou vodu, dřív nebo později myčku odepíšeš. Zničí se patrona se speciální pryskyřicí a oprava je docela finančně náročná.
- omegaxxl
Vyzkoušela jsem od Calgonitu tablety, prášek i gel a nejvíc mi vyhovuje gel. Je skladný, dávkuji jak chci já. Ale všechny prostředky myjí srovnatelně.
- rehek
Záleží též jaké budeš používat programy. Často používám krátký program 30 minut a na ten se tablety nehodí, nestačí se rozpustit.
- rehek
Asi nejprve vyzkouším teda ty tablety. Vzhledem k tomu, že máme tvrdou vodu, tak jestli jsem dobře pochopila, tak i k těm tabletám přidám tu sůl a nic jiného tam teda není třeba? No a když budu teda používat ten zkrácený program, tak si teda pořídím ten prášek/gel a co ještě?
- Denisa
Tablety, sůl a leštidlo.
-

Mirka153 - Příspěvky: 61
aj lestidlo musis davat
- certi1
DOPORUČENÉ ODKAZY
Supersektor s.r.o.
Prodáváme sektorový nábytek za ceny přímo od výrobce. Nabízíme Vám kuchyňské židle a stoly, jídelní sety, rohové jídelní sety, sedací soupravy, kancelářské a jednací židle a křesla, postele, zdravotní matrace a rošty, bytové a kuchyňské doplňky.
:: detail firmy ::
www.supersektor.cz
Kuchyně - Sklady Dušek
V naší prodejně se stálou expozicí vystavujeme kuchyňské linky od významných výrobců kuchyňského nábytku (Decodom Topolčany, Emka Bojkovice, Libela Český Dub). Na ploše 700 m2 je vystaveno více než 70 kuchyňských sestav včetně doplňků do kuchyně. Na našich pracovištích Vám na počkání vytvoříme zdarma grafický návrh Vaší kuchyně.
:: detail firmy ::
www.skladydusek.cz