Dotaz na luci - sedačka
Moderátor: Living
Dotaz na luci - sedačka
Ahoj Luci,
z livingu vím, že jsi spokojenou majitelkou Sigmy od Natuzzi. Mohla bys mi prosím napsat, jakou kategorii a odstín kůže máš? Z diskuse vím, že jsi spokojená, že se Ti kůže na sedačce nevytahuje. Jsem trochu zmatená, protože v Jámě mě ujistili, že i kvalita 15 kůže je O.K., v Karlíně mi paní důrazně doporučovala buď 25 nebo 15 hrubou - "raženou" (tu ale za žádnou cenu nechce manžel
) jinak prý se kůže přece jen vytahuje... Budu Ti moc vděčná, když mi napíšeš zkušenosti. Co si budeme povídat, každá o stupeň lepší kategorie je cca 10tis. navíc
Ale prostě si s manželem nemůžeme pomoct - pohodlnější a hezčí sedačku jsme na trhu nenašli.
Díky moc.
z livingu vím, že jsi spokojenou majitelkou Sigmy od Natuzzi. Mohla bys mi prosím napsat, jakou kategorii a odstín kůže máš? Z diskuse vím, že jsi spokojená, že se Ti kůže na sedačce nevytahuje. Jsem trochu zmatená, protože v Jámě mě ujistili, že i kvalita 15 kůže je O.K., v Karlíně mi paní důrazně doporučovala buď 25 nebo 15 hrubou - "raženou" (tu ale za žádnou cenu nechce manžel
Díky moc.
- snek
Re: Dotaz na luci - sedačka
snek:
hrubou kuzi nam doporucovali take ... ale nebyla nam az tolik prijemna stejne jako vam
zvolili jsme jemnejsi tusim ze s oznacenim Le Mans
co se tyce vytahovani ... urcite zalezi na vice faktorech .. typu kuze ... tvrdosti sedaku ... vasi vaze ... i velikosti sedaku ....
konktretne klasicke sedaky vypadaji jak nove ... nikde zadny varhanek ani stopa po sezeni/lezeni .. to same s operaky ... mala plocha je pevnejsi ...
u velke luzkove casti to bylo horsi ... shao zatezoval svymi 120kg a rozvaleny posezem jedno misto (mnohdy i se mnou na kline
) a tak trochu kuze logicky povolila ... ale spis to bylo tim ze jsme meli jen hard vyplne do ktere se zaboril a cilene se vytlacoval dulek
... po 2 mesicich nam dali extra tvrdou vypln a novou kuzi coz je to mnohem lepsi ... luzkova cast se vyrazne neslehla a zatim nemame varhanky na kuzi ... jak to bude za 5 let nevim ...
hruba kuze kat 15 je hodne tlusta cili i pevna ... mrkni na sedacky v showroomu .. vzorek hodne mate na sedacce kuze vypada prirozeneji ...
cenovy rozdil mezi jednotlivyma kategoriema byl tusim cca 5k
kat 10 bych urcite nebrala
koukam ze tu nasi sedacku maji v akci spolu s dalsima
btw vzorniky kuzi ti pujci i domu
hrubou kuzi nam doporucovali take ... ale nebyla nam az tolik prijemna stejne jako vam
co se tyce vytahovani ... urcite zalezi na vice faktorech .. typu kuze ... tvrdosti sedaku ... vasi vaze ... i velikosti sedaku ....
konktretne klasicke sedaky vypadaji jak nove ... nikde zadny varhanek ani stopa po sezeni/lezeni .. to same s operaky ... mala plocha je pevnejsi ...
u velke luzkove casti to bylo horsi ... shao zatezoval svymi 120kg a rozvaleny posezem jedno misto (mnohdy i se mnou na kline
hruba kuze kat 15 je hodne tlusta cili i pevna ... mrkni na sedacky v showroomu .. vzorek hodne mate na sedacce kuze vypada prirozeneji ...
cenovy rozdil mezi jednotlivyma kategoriema byl tusim cca 5k
kat 10 bych urcite nebrala
koukam ze tu nasi sedacku maji v akci spolu s dalsima
btw vzorniky kuzi ti pujci i domu
- luci
Ahoj Luci,
díky moc za podrobné informace.
Čekali jsme právě na slevy, mají teď na vybrané sedačky do 21.3. 15% slevu.
Rozhodujeme se mezi:
-15 kůží která je jemná a má pěkný teplý smetanový odstín (označení bohužel z hlavy nevím). Výhoda cena, nevýhoda asi vytahování...
-25, která je trošku hrubší (ale ne tak hrubá jako hrubá 15 o které píšeš - tu jsme zavrhli). Výhoda je pevnější kůže, nevýhoda je vyšší cena a trochu studenější odstín smetanové - jakoby trochu do šeda...
Co se týče trvdosti sedáků, nabídli nám jen tvrdé a měkké - jdeme rozhodně do tvrdých. Pokud jsem to dobře pochopila, pro tu extra tvrdou vyplň jste se rozhodli vy, nebo vám ji nabídli v rámci reklamace? Nám se o možnosti extra tvrdé výplně vůbec nezmínili...
díky moc za podrobné informace.
Čekali jsme právě na slevy, mají teď na vybrané sedačky do 21.3. 15% slevu.
Rozhodujeme se mezi:
-15 kůží která je jemná a má pěkný teplý smetanový odstín (označení bohužel z hlavy nevím). Výhoda cena, nevýhoda asi vytahování...
-25, která je trošku hrubší (ale ne tak hrubá jako hrubá 15 o které píšeš - tu jsme zavrhli). Výhoda je pevnější kůže, nevýhoda je vyšší cena a trochu studenější odstín smetanové - jakoby trochu do šeda...
Co se týče trvdosti sedáků, nabídli nám jen tvrdé a měkké - jdeme rozhodně do tvrdých. Pokud jsem to dobře pochopila, pro tu extra tvrdou vyplň jste se rozhodli vy, nebo vám ji nabídli v rámci reklamace? Nám se o možnosti extra tvrdé výplně vůbec nezmínili...
- snek
jsou ruzne typy sedacek s ruznym typem vyplne ... schvalne si sednete treba do clyde nebo do domina ... chce to vyzkouset co vam bude pohodlne 
co jsem si vsimla tak nemaji kuzi na sedackach uplne vypnutou... vypada to prirozene i kdyz se peri slehne - u domina ...
extra tvrda vypln se da dohodnout ale standardne ji nedelaji ... mame ji i na taburetce i v kresle ...
mrkni jeste na vzorky na kuzi maji na sobe vyrazeny nazev ...
ke sleve ... pokud budete platit sphere kartou cenu srazite jeste o 5%
co jsem si vsimla tak nemaji kuzi na sedackach uplne vypnutou... vypada to prirozene i kdyz se peri slehne - u domina ...
extra tvrda vypln se da dohodnout ale standardne ji nedelaji ... mame ji i na taburetce i v kresle ...
mrkni jeste na vzorky na kuzi maji na sobe vyrazeny nazev ...
ke sleve ... pokud budete platit sphere kartou cenu srazite jeste o 5%
- luci
Tak jsem ted proběhla ty vzorky - v užším výběru je Le Mans
a v 25 to byla Status - tu jsem ted ale viděla na živo na celé sedačce a ta barva je skoro modro-šedá, ty vzorky strašně klamou. Takže tu ne.. Ještě jsem dostala vzorek 25 Montecarlo - ta je odstínem Le Mans hodně podobná (aspoň na tom vzorku )takže mám o čem přemýšlet
Luci, prosím, ještě poslední otázka: když pominu vytahování kůže, tak co se týče mechanického poškození kůže - nějaké škrábance, vrypy - je ta tvoje sedačka O.K.? (Samozřejmě nepředpokládám, že do ní budeme po večerech rýt vidličkama, jen se ptám kvůli dětským a psím návštěvám, které jsou u nás časté
)
Slibuju, že je to poslední otázka
a díky moc za ochotu!
Luci, prosím, ještě poslední otázka: když pominu vytahování kůže, tak co se týče mechanického poškození kůže - nějaké škrábance, vrypy - je ta tvoje sedačka O.K.? (Samozřejmě nepředpokládám, že do ní budeme po večerech rýt vidličkama, jen se ptám kvůli dětským a psím návštěvám, které jsou u nás časté
Slibuju, že je to poslední otázka
- snek
ted jsi me s tou kuzi zaskocila
pujc si vzorky domu a uvidis ktera barva vam bude prijemnejsi ... rovnou si muzes otestovat vidlicku 
co se tyce mechanickeho poskozeni ... u nas je to v poho ... horsi je to se svetlou barvou coz zminovali i prodejci ... treba silice z mandarinky .. netusim jak se to tam dostalo a zazralo ... najednou koukam a cely sedak oranzovy
coz se nam stalo nekolikrat ...
bez problemu to slo vycistit
resp nechala jsem pusobit mydlovou vodu a za nejakou dobu flek sam zmizel
) kdyz se mi to stalo prvne cistila jsem to usilovne nekolik hodin 
nasla jsem jednu fotku cca po 8 mesicnim pouzivani ...
co se tyce mechanickeho poskozeni ... u nas je to v poho ... horsi je to se svetlou barvou coz zminovali i prodejci ... treba silice z mandarinky .. netusim jak se to tam dostalo a zazralo ... najednou koukam a cely sedak oranzovy
bez problemu to slo vycistit
nasla jsem jednu fotku cca po 8 mesicnim pouzivani ...
- luci
DOPORUČENÉ ODKAZY
Balarepo
Výrobce laminátových bazénů se 17-ti letou tradicí. Zajišťujeme dopravu, montáž a kompletní servis. Nabízíme špičkovou technologii zateplení bazénů, snadnou a rychlou montáž, dlouholetou záruku. K bazénům dodáváme kompletní sortiment doplňků a příslušenství.
:: detail firmy ::
www.balarepo.cz
ROLLO, s. r. o.
Firma Rollo, s. r. o. se zabývá dodávkou a montáží předokenních rolet, garážových vrat, interiérových žaluzií a markýz. Od roku 2000 rozšířila výrobu o vjezdové brány, plastová okna a venkovní žaluzie. Sídlo firmy se nachází v Petrově na Moravě. Pobočky a showroomy naleznete v Říčanech u Prahy, Hostivicích u Prahy a v Mladé Boleslavi.
:: detail firmy ::
www.rollo.cz