Náš domeček
Moderátor: Living
Re: Náš domeček
Souhlasím s holkama, jediné, co se mi tam líbí je podlaha, jinak to na mne působí jako domov pro padesátníky a výš
, bez urážky ...ale asi máte takový vkus, nic proti tomu, vše jen béžové a neutrální. Nevím, zda se vám líbí třeba i modernější věci, nebo se vám toto opravdu líbilo, ale myslím, že někdy je opravdu lepší, poradit se s odborníky, i když finance schází, přece jen to děláte na hodně let dopředu... Samozřejmě nejsem zastánce jen moderny, líbí se mi starožitnosti, ale zrovna tohle je styl, který nevím, kam zařadit....Jinak samozřejmě práci ocěňuji, o tom žádná
.
.- minimi
No...., a to já zase musím ocenit "stolečku prostři se" na podlaze pro psy. To nemá chybu.
Skoro si troufám říct, že je to příjemnější jídelní kout, než ten pro obyvatele domu.
Marku, jestli je něco opravdu špatně, pak je to (za mě) ten jídelní stůl a židle, to je vážně hodně nevkusné - ale je to můj úhel pohledu..
Sedačka je zbytečné obrovské monstrum a do poměrně malého obýváku je nesmyslná a zabírá příliš mnoho cenného místa.
Jinak si ale myslím, že to nevybočuje z "běžné řady" - prostě je to běžný interier, který vlastní 90% českých domácností.
Neurazí, nenadchne.
Skoro si troufám říct, že je to příjemnější jídelní kout, než ten pro obyvatele domu.
Marku, jestli je něco opravdu špatně, pak je to (za mě) ten jídelní stůl a židle, to je vážně hodně nevkusné - ale je to můj úhel pohledu..
Sedačka je zbytečné obrovské monstrum a do poměrně malého obýváku je nesmyslná a zabírá příliš mnoho cenného místa.
Jinak si ale myslím, že to nevybočuje z "běžné řady" - prostě je to běžný interier, který vlastní 90% českých domácností.
- Zvedava
Ačkoli mají všechny holky pravdu, přesto si myslím, že byste asi nedělal věci jinak, protože se vám to takhle líbí, taky proč jinak byste se s takovou radostí chlubil, že. To opravdu nemyslím ve zlém, ta radost se mi moc líbí. Takže i když to také není můj šálek kávy, je fajn, že jste spokojení a to je na tom nejdůležitější. Navíc jste asi mladí, nábytek budete měnit ještě několikrát, i když si to právě teď ještě nemyslíte. Hlavně aby vám dům vyhovoval dispozičně, ostatní lze vždy změnit. Tak si to užívejte.
- Ada
ta radost se mi moc líbí. Takže i když to také není můj šálek kávy
, je fajn, že jste spokojení a to je na tom nejdůležitější. Navíc jste asi mladí, nábytek
budete měnit ještě několikrát, i když si to právě teď ještě nemyslíte. Hlavně aby vám dům vyhovoval dispozičně, ostatní
lze vždy změnit. Tak si to užívejte.
Ada určitě dovolí, abych se pod to podepsala.
Takže příjemné bydlení!
- Zvedava
Máte pravdu dámy, Marek chtěl jen znát názor ostatních, jeho vkus se tím nezmění a bydlet se mu bude určitě dobře
.
.- minimi
Díky všem za názory. Určitě se nečertím, pokud někdo řekne svůj názor. Jen tak dále. Více hlav, více ví. Je pravda, že pes je u nás jako dítě (zatím). Tu podložku tam má, protože je trochu prasík a všechno roztahá půl metru od misek (a to je maltézák
).
Jinak sedačka se mi mohutná nezdá (obývák vč. kuchyně má 40m). Možná křeslo hodně opticky zabírá. Stěna je možná hodně rozházená, nicméně je nová a stála majlant (ač to možná nevypadá). Je jasný, že se bude interiér měnit ještě x krát. Protože u nás se vše stěhuje a mění tak každé 4roky
Stránky nebo tento příspěvek neměl vyznít jako nějaké chlubení. Jenom máme prostě radost, že se nám v tomto věku podařilo pořídit takové bydlení. Proto jsem vytvořil po večerech i ty amatérské stránky jen tak, pro radost.
Je vidět, že Vaše názory mají i úspěch. Teď je na řadě nová lednice, která přijde zabudovat přímo do skříně v kuchyni, takže bude prostor zase trošku uklizenější...
Jinak sedačka se mi mohutná nezdá (obývák vč. kuchyně má 40m). Možná křeslo hodně opticky zabírá. Stěna je možná hodně rozházená, nicméně je nová a stála majlant (ač to možná nevypadá). Je jasný, že se bude interiér měnit ještě x krát. Protože u nás se vše stěhuje a mění tak každé 4roky
Stránky nebo tento příspěvek neměl vyznít jako nějaké chlubení. Jenom máme prostě radost, že se nám v tomto věku podařilo pořídit takové bydlení. Proto jsem vytvořil po večerech i ty amatérské stránky jen tak, pro radost.
Je vidět, že Vaše názory mají i úspěch. Teď je na řadě nová lednice, která přijde zabudovat přímo do skříně v kuchyni, takže bude prostor zase trošku uklizenější...
- MarekBar
MagdaodŠimona napsal:Gianna15 napsal:a koneckonců bydlet se tam musí hlavně nejlíp vám tyto žaluzie budeme mít taky a dřez v rohu jsem taky vždycky chtěla
..no jo no...nejoblíbenější "livingovské",když někdo někomu ohodnotí interiér(říkám ohodnotí,neb jsem určitě jen nekritizovala).S tím se musí souhlasit,že se to má líbit tomu,kdo tam žije...je to sice klišé jak prase a vůbec o ničem to nevypovídá...no ale ať to ten dotyčný nedává k veřejnému posouzení..Marek si tady založil vlatsní vlákno,dal odkaz na svůj web a chtěl aby se rozjela diskuse. Mělo mi být jasné,že to zase asi bude diskuse taková ta ťuťu ňuňu..máte to krásné,dalo to určitě hooodně prácičky,každý má jiný vkus,a bla bla bla...![]()
Gianno...klidně si mějte žaluzie i dřez,kde chcete...koneckonců bydlet se tam musí hlavně nejlíp Vám
tak mě to utvrzuje fakt v tom, že sem nemá cenu nic vkládat. Nemyslela jsem to špatně a hned je to špatně

- Gianna15
MarekBar napsal:Díky všem za názory. Určitě se nečertím, pokud někdo řekne svůj názor. Jen tak dále. Více hlav, více ví.
...Marek je nad věcí...to je hlavní
Marku jen ještě znovu dodávám...ta sedačka JE mohutná
Gianna15 napsal:tak mě to utvrzuje fakt v tom, že sem nemá cenu nic vkládat. Nemyslela jsem to špatně a hned je to špatně
Gianno...tady , pro připomenutí
Gianna15 napsal:
Ahoj Marku, nic si z toho nedělej, mě tady taky nikdy nic nepochválil spíš to tu je o závisti a rejpalech.[/quote]
...ale ,když píšeš,že tohle není myšleno špatně,tak to musíš příště vyjádřit trochu přesněji

- MagdaodŠimona
DOPORUČENÉ ODKAZY
AXIN Trading s.r.o.
Dovážíme a prodáváme ratan, proutěný, bambusový nábytek, ratanový nábytek, nábytek z masivu a bytové doplňky. Nabízíme sedací soupravy, dekorativní masky, bambusové tyče, křesla, komody, vonné tyčinky. E-shop a zásilková služba.
:: detail firmy ::
www.axintrading.cz
OPRAVDOVÝ NÁBYTEK, the global village co.
Prodej masivního nábytku s charakteristickým designem. Nabízíme ucelenou řadu masivního nábytku z indických dřevin - palisandr a akát. Široký sortiment výrobků - masivní stoly, židle, skříně, komody, ložnice. Výroba masivního nábytku na zakázku.
:: detail firmy ::
www.global-village.cz