Ikea FASTBO - nástěnné panely
Moderátor: Living
Ikea FASTBO - nástěnné panely
Máte někdo? Zajímalo by mě, jak jste spokojení, případně jestli sem můžete dát fotku. Uvažuju jestli je dát do celé kuchyně místo obkladů, nebo jen jeden kus za varnou desku a zbytek nátěr....myslíte že by to stačilo?
- Kakadu
Re: Ikea FASTBO - nástěnné panely
Kakadu, já myslím že záleží na tom, jakým stylem vaříš - prostě to sleduj a uvidíš, kde a jaký máš fleky. Podle toho bych se rozhodla. Někomu určitě stačí ten nátěr plus něco za sporák, ale já třeba nevím proč při vaření hrozně prasím a nátěr by mi asi nestačil, mám na obkladu (i mimo varnou desku) některý cákance, že se musí dost drhnout.
- Tornado Lou
Kakadu: a videlas to nazivo v Ikea? Jestli ne, tak se na to jed podivat a ono te to nadseni prejde. 
-

varouch - Příspěvky: 2428
Hm, skoro mi připadá, že při vaření neprasím vůbec - teda co se týče stěn
Na stěny dám omyvatelný nátěr Dulux Eggshell, který prý snese i drhnutí saponátem. Ale všichni mě od toho zrazují, že je to málo. Je fakt, že v současném bytě máme obyčejnější Dulux Vinyl Matt a stěny v obýváku občas vezmu houbičkou a dobrý, barva drží.
Varouch: na živo jsem je právě ještě neviděla...co je na nich "špatnýho"?
Varouch: na živo jsem je právě ještě neviděla...co je na nich "špatnýho"?
- Kakadu
Kakadu napsal:Varouch: na živo jsem je právě ještě neviděla...co je na nich "špatnýho"?
Maji sirku jen 60cm, prohybaji se (vyboulujou), posunujou se navzajem v tech kolejnicich, takze je to jako by sis za linku ustrihla kusy sololitu nebo v lepsim pripade plechu. Kdyby to rezali na miru nebo byli schopni to prodavat aspon po 2-2,5m, tak by se o tom dalo uvazovat, po 60cm kouskach fakt ne. Nedovedu si predstavit, jak se to meje, protoze jakmile se o to opres houbou, tak posunes celej panel, zastrcis si ho za druhej nebo ti prilepeny drobky za ten druhej panel zapadaji. Takze tak.
-

varouch - Příspěvky: 2428
Aha, no je fakt že jsem to přidělávání pomocí lišt/kolejnic úplně nepobrala, ale v důvěru v to nemám od začátku...myslela jsem je nalepit přímo na zeď. S těmi 60 cm na šířku to asi opravdu nebude vypadat pěkně pro použití v celé kuchyni. I když v katalogu to působí skvěle.
Tak jedině mě napadá že bych si dala fakt jen jeden kus za varnou desku, ale nevím zda ta šířka není málo
Deska bude plynová, takže do skla nebo lakobelu po přečtení zdejší diskuse radši nepůjdu. Nerez mi připadá obtížně udržovatelný. Napadá někoho, co jiného se dá ještě dát za plynovou desku?
Tak jedině mě napadá že bych si dala fakt jen jeden kus za varnou desku, ale nevím zda ta šířka není málo
Deska bude plynová, takže do skla nebo lakobelu po přečtení zdejší diskuse radši nepůjdu. Nerez mi připadá obtížně udržovatelný. Napadá někoho, co jiného se dá ještě dát za plynovou desku?
- Kakadu
Kakadu, myslím že 60 je za sporák málo, chtělo by to aspoň 10 (nebo i víc) navíc na každou stranu.
- Tornado Lou
DOPORUČENÉ ODKAZY
MYVA INTERIER - Podlahy-levne.cz
Internetový prodej a pokládka plovoucích podlah. Nabízíme 1100 druhů podlah za nejlepší ceny. Podlahy laminátové, dřevěné, korkové, plovoucí Marmoleum. Dodáme podlahy Quick Step, Witex, Floorline, Kronotex, Parador, Kährs, Magnum, BerryFloor, Meister, Alsafloor.
:: detail firmy ::
www.podlahy-levne.cz
AZ-RELAX, s.r.o.
Již dlouhá léta poskytujeme svým zákazníkům tu nejprofesionálnější péči v oblasti výběru bazénů, jejich příslušenství i mobilních zastřešení bazénů.
:: detail firmy ::
www.azrelax.cz