potahy Napoleon
Moderátor: Living
potahy Napoleon
Prosím, máte někdo sedačku s potahovou látkou Napoleon? Jste s ní spokojeni a jaká je běžná údržba. Děkuji za každou zkušenost.
- Pamela
Re: potahy Napoleon
Většina výrobců sedaček nahradila látky Napoleon latkami Carabu. Na pohled jsou tyto látky skoro stejné, ale látky Carabu mají protišpinivou úpravu a jsou velmi lehce čistitelné vlhkým hadříkem ( Aqua Clean ). Z látky Carabu se dá lehce vyčistit i čára od propisky ...
v případě zájmu jsem k dispozici na mailu david@supersektor.cz
-

David Šulák, supersektor.cz - Příspěvky: 552
Děkuji za odpověď. Lze tedy říct, že látka Napoleon je stejná jako Carabu.
Platí pro potah Napoleon stejné podmínky jako: http://www.kozenesoupravy.cz/enoa_aqua_clen_latka.htm
Rozdílnost ve struktuře látky na místech, kde se sedělo nevypadá moc dobře. V obchodě si toho nevšimnete
Teď to hodně vnímám, protože sedačka je nová. Děláte s tím něco?
Platí pro potah Napoleon stejné podmínky jako: http://www.kozenesoupravy.cz/enoa_aqua_clen_latka.htm
Rozdílnost ve struktuře látky na místech, kde se sedělo nevypadá moc dobře. V obchodě si toho nevšimnete
- Pamela
Ne, to jste špatně rozuměla. Carabu má mnohem lepší vlastnosti - na první pohled vypadá skoro stejně jako Napoleon. Ten odkaz je právě na látky Carabu.
v případě zájmu jsem k dispozici na mailu david@supersektor.cz
-

David Šulák, supersektor.cz - Příspěvky: 552
Z Napoleona taky vyčistíte skvrny jen vlhkým hadříkem. Propisku, červené víno atd.
-

Thrill22 - Příspěvky: 1103
Pochopila jsem to správně. Napoleon má taky protišpinivou úpravu a jde z něj odstranit skvrny vodou. Mi momentálně nejde o odstraňování skvrn, ale vadí mi struktura potahu na místě, kde se sedí. Původně byla sedací část stejnorodá,teď po krátkodobém používání sedací část vypadá jako neuhlazený plyš, vznikají optické mapy (ne špína) a nejde to uhladit. V obchodě měli jen bílou sedačku a na bílé barvě se nic takového se neprojevilo. Proto se ptám, jestl má s tím někdo zkušenosti.
- Pamela
Pamela: zkusilas to cele obcas prejet mokrym hadrem? Ja mam svetlou sedacku z podobneho materialu a tak jednou za tyden nebo 14 dni ji prejedu mokrou alihadrou, pripadne prosezene mapy se tim srovnaji.. Akorat jam to prejizdim kvuli dubkam od sazi z kamen, ktere jsou hned vedle, ty mapy na te svetle tolik videt nejsou..
-

varouch - Příspěvky: 2428
Právě jsem si přečetla starší příspěvky na téma Napoleon a nikomu bych potah nedoporučila, snad jedině úplně světlou barvu, jakou jsme viděli v obchodě. Je mi z toho dost blbě. Chtěla jsem sedačku s minimální údržbou a teď tohle. Hned bych ji vrátila zpět jako reklamaci. Považuji to nefér vůči zákazníkovi. Kupte si sedačku, ze které očistíte všechny skvrny vodou, má jen jednu vadu, když si sednete, tak po Vás zůstane ošoupaný světlý flek.
- Pamela
DOPORUČENÉ ODKAZY
Sanitec, s. r. o.
SANITEC je největším výrobcem a dodavatelem sanitární keramiky, koupelnového nábytku, sprchových koutů a van v Evropě, pod značkou KOLO a KERAMAG. Zaujímá významné postavení i v celosvětovém měřítku. SANITEC je největším nebo druhým největším výrobcem a dodavatelem v každé zemi.
:: detail firmy ::
www.sanitec.cz
TP EUROokna, s. r. o.
Firma TP EUROokna, s. r. o. nabízí moderní eurookna vysoké kvality s 10 letou garancí splňující vysoké požadavky na tepelnou a zvukovou izolaci, životnost, bezpečnost, kvalitu a design. Provádíme montáž a servis euorooken po celé ČR. Hlavní část produkce firmy tvoří zakázková výroba dřevěných eurooken a dveří. Využíváme nejmodernějších poznatků a technologií zpracování dřeva.
:: detail firmy ::
www.tpeurookna.cz