Fotky vašeho obýváku pro inspiraci

Moderátor: Living

Re: Fotky vašeho obýváku pro inspiraci

Odeslatod Zvedava v Úte 09. Úno 2010 13:42:05

jankazb napsal:Myslím že to je liehový krb. Pekná alternatíva živého ohňa do bytu, i keď dosť drahá.

A já myslím, že Tornádo ani tak nerozmetává ten krb, jako to vyznění - je to jak piedestal. Alespoň teda já to tak vnímám, škoda, protože některé věci v tom obýváku jsou určitě povedené a i ty stavební práce (sádroš?) se zdají precizní. Jen ten piedestal....
Zvedava

Odeslatod budulinkova v Úte 09. Úno 2010 13:50:02

Ten krb je elektrický
Naposledy upravil budulinkova dne Úte 09. Úno 2010 14:23:40, celkově upraveno 1
budulinkova

Odeslatod Tornado Lou v Úte 09. Úno 2010 13:51:13

nimha napsal:Hele.... to je docela dobry napad s tim "krbem". Ja jsem taky v panelaku a tam zadny vyjma lihoveho (a ten nechci) byt nemuze. Takhle bych si mohl tam misto toho dat el.troubu a jeste bych usetril misto v kuchyni.

:-))))

No kdyby ta trouba měla i otočný gril, tak by ses mohl kochat místo pohledem do plamenů pohledem na otáčející se kuřátko. :mrgreen:

Jinak, holky, nic ve zlým, ale mě prostě připadá blbost dávat jakejkoli krb do paneláku a oblepovat tam stěny kamenným obkladem. Vždycky to zůstane panelák a podle mě se to tam prostě nehodí, i když samo o sobě se mi to líbí. Stejné je to s kuchyní ve stylu selská jizba apod. Prostě nikdy to nebude ono, protože je to panelák a je to vidět na první pohled (na fotce možná ne, ale ve skutečnosti se toho nikdy nezbavíte). Proto mi připadá lepší použít pro vylepšení bydlení v paneláku něco, co se k takovému typu stavby hodí líp (a nemusí to být zrovna umakart).

Prostě krb v domě (bytě) s komínem, aby se v něm dalo opravdu topit a kámen v domě z kamene, nebo aspoň někde kde má jeho použití nějakou tradici apod., kuchyně jako selská jizba v roubence (když to někdo mermomocí chce).
Tornado Lou

Odeslatod budulinkova v Úte 09. Úno 2010 13:56:55

Tornado Lou, souhlasím s tebou, zrušíme paneláky a hurá všichni do vlastních domků :palec_up: :palec_up: :palec_up:
budulinkova

Odeslatod nimha v Úte 09. Úno 2010 13:58:20

No, použití dřeva nebo kamene ve větším rozsahu alespoň u mě vyvolává celkem příjemnou iluzi něčeho jiného, takže proč ne.

Jenom by měl odpovídat poměr cena / výkon. Panelák je low-end bydlení, takže některé přestavby za milion a více moc nechápu. Pořád to bude malé, hlučné a s podivnými sousedy z východního bloku.
nimha

Fórum obyvatel Proseka - http://www.jablonka.cz/forum
nimha

Odeslatod budulinkova v Úte 09. Úno 2010 14:06:27

Já si myslím, že je věcí každého pro jaké bydlení se rozhodne nebo jak mu finance dovolují? Každého věc a nemá význam to hodnotit.
budulinkova

Odeslatod Tornado Lou v Úte 09. Úno 2010 14:09:13

budulinkova napsal:Tornado Lou, souhlasím s tebou, zrušíme paneláky a hurá všichni do vlastních domků :palec_up: :palec_up: :palec_up:

Nevím jestli jsi pochopila co píšu. Já nemám nic proti panelákům, ale proti snaze dělat z nich za každou cenu "zámecký salón", "selskou jizbu", "středověkou tvrz" ... Jsem přesvědčená, že i panelákový obývák se dá zařídit vkusně a pěkně, jako třeba obývák v nově postaveném bytovém domě, což koneckonců není stejně nic jiného než zase jen panelák.
Tornado Lou

Odeslatod budulinkova v Úte 09. Úno 2010 14:12:27

Ano pochopila jsem co píšeš ale nechci se pouštět do téhle diskuse, je věcí každého v čem žije a jak si to zařídí. Ukazovala jsem, že máme doma taky kameny a nebudu rozebírat jestli je to v domku nebo v paneláku.
budulinkova

PředchozíDalší

Zpět na Bydlení a design

DOPORUČENÉ ODKAZY
Logo
MINIB s.r.o.
Topné konvektory MINIB jsou vytápěcí tělesa určená pro zabudování do interiéru (podlaha, parapety, sokly).
:: detail firmy :: www.minib.cz
Logo
ATAN nábytek
Nábytek Atan se orientuje především na kvalitní tuzemské dřevěné výrobky s velkou tradicí. Prodáváme židle, stoly, houpací křesla, polokřesla,nábytek pro vybavení restaurací, zahradní nábytek a bytové doplňky. Realizujeme také bytové, restaurační a hotelové interiéry.Zakázková výroba nábytku - i zahradního. Realizace interiérů bytových, restauračních, hotelových.
:: detail firmy :: www.atan.cz