Fotky vašeho obýváku pro inspiraci
Moderátor: Living
Re: Fotky vašeho obýváku pro inspiraci
jankazb napsal:Myslím že to je liehový krb. Pekná alternatíva živého ohňa do bytu, i keď dosť drahá.
A já myslím, že Tornádo ani tak nerozmetává ten krb, jako to vyznění - je to jak piedestal. Alespoň teda já to tak vnímám, škoda, protože některé věci v tom obýváku jsou určitě povedené a i ty stavební práce (sádroš?) se zdají precizní. Jen ten piedestal....
- Zvedava
Ten krb je elektrický
Naposledy upravil budulinkova dne Úte 09. Úno 2010 14:23:40, celkově upraveno 1
- budulinkova
nimha napsal:Hele.... to je docela dobry napad s tim "krbem". Ja jsem taky v panelaku a tam zadny vyjma lihoveho (a ten nechci) byt nemuze. Takhle bych si mohl tam misto toho dat el.troubu a jeste bych usetril misto v kuchyni.)))
No kdyby ta trouba měla i otočný gril, tak by ses mohl kochat místo pohledem do plamenů pohledem na otáčející se kuřátko.
Jinak, holky, nic ve zlým, ale mě prostě připadá blbost dávat jakejkoli krb do paneláku a oblepovat tam stěny kamenným obkladem. Vždycky to zůstane panelák a podle mě se to tam prostě nehodí, i když samo o sobě se mi to líbí. Stejné je to s kuchyní ve stylu selská jizba apod. Prostě nikdy to nebude ono, protože je to panelák a je to vidět na první pohled (na fotce možná ne, ale ve skutečnosti se toho nikdy nezbavíte). Proto mi připadá lepší použít pro vylepšení bydlení v paneláku něco, co se k takovému typu stavby hodí líp (a nemusí to být zrovna umakart).
Prostě krb v domě (bytě) s komínem, aby se v něm dalo opravdu topit a kámen v domě z kamene, nebo aspoň někde kde má jeho použití nějakou tradici apod., kuchyně jako selská jizba v roubence (když to někdo mermomocí chce).
- Tornado Lou
Tornado Lou, souhlasím s tebou, zrušíme paneláky a hurá všichni do vlastních domků

- budulinkova
No, použití dřeva nebo kamene ve větším rozsahu alespoň u mě vyvolává celkem příjemnou iluzi něčeho jiného, takže proč ne.
Jenom by měl odpovídat poměr cena / výkon. Panelák je low-end bydlení, takže některé přestavby za milion a více moc nechápu. Pořád to bude malé, hlučné a s podivnými sousedy z východního bloku.
Jenom by měl odpovídat poměr cena / výkon. Panelák je low-end bydlení, takže některé přestavby za milion a více moc nechápu. Pořád to bude malé, hlučné a s podivnými sousedy z východního bloku.
- nimha
Já si myslím, že je věcí každého pro jaké bydlení se rozhodne nebo jak mu finance dovolují? Každého věc a nemá význam to hodnotit.
- budulinkova
budulinkova napsal:Tornado Lou, souhlasím s tebou, zrušíme paneláky a hurá všichni do vlastních domků![]()
![]()
Nevím jestli jsi pochopila co píšu. Já nemám nic proti panelákům, ale proti snaze dělat z nich za každou cenu "zámecký salón", "selskou jizbu", "středověkou tvrz" ... Jsem přesvědčená, že i panelákový obývák se dá zařídit vkusně a pěkně, jako třeba obývák v nově postaveném bytovém domě, což koneckonců není stejně nic jiného než zase jen panelák.
- Tornado Lou
Ano pochopila jsem co píšeš ale nechci se pouštět do téhle diskuse, je věcí každého v čem žije a jak si to zařídí. Ukazovala jsem, že máme doma taky kameny a nebudu rozebírat jestli je to v domku nebo v paneláku.
- budulinkova
DOPORUČENÉ ODKAZY
MINIB s.r.o.
Topné konvektory MINIB jsou vytápěcí tělesa určená pro zabudování do interiéru (podlaha, parapety, sokly).
:: detail firmy ::
www.minib.cz
ATAN nábytek
Nábytek Atan se orientuje především na kvalitní tuzemské dřevěné výrobky s velkou tradicí. Prodáváme židle, stoly, houpací křesla, polokřesla,nábytek pro vybavení restaurací, zahradní nábytek a bytové doplňky. Realizujeme také bytové, restaurační a hotelové interiéry.Zakázková výroba nábytku - i zahradního. Realizace interiérů bytových, restauračních, hotelových.
:: detail firmy ::
www.atan.cz