Laguna Fortuna
Moderátor: Living
Re: Laguna Fortuna
Holky, klidně do ní jděte. Koupeme se v ní doma už přes měsíc a zatím je v pohodě. Na záda je pěkně sklopená, takže se v ní dobře leží. Má taky hodně odkládacích ploch dokola, takže si tam můžete vlézt třeba s dobrým vínkem a relaxovat. Doporučuju objednat k ní podhavník
A odolná je taky....kocour do ní z okna shodil keramický květináč a vana přežila bez újmy 

- aleso
Na tom něco je, že ve studiu doporučí člověku tu dražší. A navíc potřebuju vanu jen 95 cm, 100 se tam nevejde - a takové se až tak moc nedělají. A do třetice, přece jen je cenově únosná.
- Lenis
aleso: díky za uklidnění
asi do ní teda půjdem 

- kacabacka
My budeme mít lagunu-samanta, taky nás přemlouval pán, co nám dělal vodu a topení ať neblbneme, že je to hrozně tenká vrstva něčeho, co není ani akrylát, ale já se nedala, prostě se mi moc líbila, tak jsem zvědavá, jak bude sloužit. Každý straší, ale taky jsem zatím nic konkrétního neslyšela
- Liamka
a nevíte, kde by se dalo v Praze na tuhle vanu kouknout???
- kacabacka
Tyto vany mají v Siku. Taky o ní uvožuji na rekonstrukci bytu dcery.
- Elle2
Včera jsme byli v Siku a já tam tu Fortunu nečekaně objevila a to jsme tam byli už asi po třetí...no jo no, když po tom člověk nekouká, tak si toho ani nevšimne
takže jsme se rozhodli, že jí koupíme 

- kacabacka
Ahoj, nad touto vaňou rozmýšľame tiež, ale u nás ju nikde nemôžem zohnať. V študiu ma odhovárali od tenkého akrylu, vraj po napustení vody sa formuje do vajíčka, pritom ani nemali poňatia, že taká vaňa existuje. Kto ju máte, posielajte vaše postrehy.
- belkulca