Laguna Fortuna
Moderátor: Living
Laguna Fortuna
Ahoj,chtěla jsem se zeptat na zkušenosti s touto vanou...našla jsem tu diskuzi ale nikdo neodpověděl na zkušenosti.Je oproti ostatním značkám levná a to se mi nezdá..ale je fakt že se mi moc líbí.Tak teď třeba po delší době už se někdo najde?!Dík 

-
camile - Příspěvky: 177
Re: Laguna Fortuna
Ahoj lidičky,
přidávám se ke Camile, taky se mi tato vana moc libí
. Prosím o info.
přidávám se ke Camile, taky se mi tato vana moc libí

- Stormy
My teda nemáme fortunu, ale synthii od laguny a zatím velká spokojenost.
- wipaja
nikdo nemá vany od Laguny? 

-
camile - Příspěvky: 177
ve dvou studiich me od nich velice zrazovali, kvuli prilis male vrstve akrylatu, ktery se pak ani neda pripadne opravit a proste to neni kvalitni. rekli mi, ze nez tu, tak radsi dobrou plechovou a tak to taky budeme mit 

-
carnae - Příspěvky: 353
Sakra... a já měl v plánu pořídit Laguna Luiza... tak to abych šla vybírat nějakou jinou 

- Lenis
Nevím, jak moc dobrá vana to je, každopádně u nás v "bytě" už se nedočkavě těší na obezdění atd.
Četla jsem na ni plno negativních názorů....ovšem většina zněla "ve studiu říkali, že je to nekvalitní, tak jsme si koupili ravak" (teiko apod.). Být obchodníkem, tak doporučuju taky raději něco, z čeho budu mít dvojnásobné tržby.
A navíc jsem nenarazila na nikoho, kdo vanu doma má a je s ní nespokojen. Všichni ji chválili.
Tak jsme do toho šli a necháme se překvapit...

Četla jsem na ni plno negativních názorů....ovšem většina zněla "ve studiu říkali, že je to nekvalitní, tak jsme si koupili ravak" (teiko apod.). Být obchodníkem, tak doporučuju taky raději něco, z čeho budu mít dvojnásobné tržby.
A navíc jsem nenarazila na nikoho, kdo vanu doma má a je s ní nespokojen. Všichni ji chválili.
Tak jsme do toho šli a necháme se překvapit...
- LN
My bysme taky chtěli tuhle vanu 160tku. Původně jsem chtěla Rosu II, ale stavbyvedoucí si ťukal na čelo, že je prej dost drahá...
- kacabacka