fotky obýváků s ČERVENOU sedací soupravou (a poradíte?)
Moderátor: Living
fotky obýváků s ČERVENOU sedací soupravou (a poradíte?)
Prosím o vložení fotek obývacích pokojů s červenou sedací soupravou. Já vkládám obrázek z obchodního domu Kika, kde jsem si takové kombinace všimla... na livingu jsem hledala a nenašla, ale asi se špatně koukám.
Zařizujeme obýv. pokoj a partner se zamiloval do červené sedací soupravy (prodávané v kompletu jako 3-sed a 2-sed, nerez nožky). Kromě sedacího kouta bude v obýváku také kuchyňský kout neutrální barvy bílo-hnědé (viz obrázek ze studia - barevnost je totožná jako naše kuchyň). Podlaha je světlá (javor) z malých tenkých kousíčků dřeva (prodejce tomu říká "rošáda" - některé ty kousíčky jsou tmavší). Vůbec nevím, jak barevně pojmout stěny (ráda bych za sedačku dala vlies tapetu), jakou barvu obývací stěny (stejnou jako kuchyň?), jakou barvu jídelního stolu, jakou barvu jídelních a barových židliček - aby to nějak komplexně celé s tou sedačkou ladilo, aby nevypadalo, že tam ta sedačka nepatří.... jinak jde o pokoj 35m2, takže s prostorem až takový problém nemáme.
Kdo mi poradí bude moc hodný
Zařizujeme obýv. pokoj a partner se zamiloval do červené sedací soupravy (prodávané v kompletu jako 3-sed a 2-sed, nerez nožky). Kromě sedacího kouta bude v obýváku také kuchyňský kout neutrální barvy bílo-hnědé (viz obrázek ze studia - barevnost je totožná jako naše kuchyň). Podlaha je světlá (javor) z malých tenkých kousíčků dřeva (prodejce tomu říká "rošáda" - některé ty kousíčky jsou tmavší). Vůbec nevím, jak barevně pojmout stěny (ráda bych za sedačku dala vlies tapetu), jakou barvu obývací stěny (stejnou jako kuchyň?), jakou barvu jídelního stolu, jakou barvu jídelních a barových židliček - aby to nějak komplexně celé s tou sedačkou ladilo, aby nevypadalo, že tam ta sedačka nepatří.... jinak jde o pokoj 35m2, takže s prostorem až takový problém nemáme.
Kdo mi poradí bude moc hodný
- hanisluni
Re: fotky obýváků s ČERVENOU sedací soupravou (a poradíte?)
Koukám, že se nepřiložil druhý zmíněný obrázek - barevnost naší kuchyně, která bude v téže místnosti jako červená sedačka.
Ostatní zařizovací předměty (koberce, jídelní stůl, židle, záclony, závěsy, obýváková sestava, osvětlení atd.) budeme teprve kupovat...
Ostatní zařizovací předměty (koberce, jídelní stůl, židle, záclony, závěsy, obýváková sestava, osvětlení atd.) budeme teprve kupovat...
- hanisluni
Ahoj Anisluni !
Tú sedačku poznám z Kiki Bratislava. Volá sa Amphora a dováža ju firma in-Elis. Majú predajcov v čechách aj na Slovensku. Dokonca sa dá objednať aj v krásnej zelenej, ktorá je podobná tej kuchyni.
Pozri : http://www.inelis.cz alebo http://www.inelis.sk
Tú sedačku poznám z Kiki Bratislava. Volá sa Amphora a dováža ju firma in-Elis. Majú predajcov v čechách aj na Slovensku. Dokonca sa dá objednať aj v krásnej zelenej, ktorá je podobná tej kuchyni.
Pozri : http://www.inelis.cz alebo http://www.inelis.sk
- stefi.stefi
ahoj Stefi, díky moc za příspěvek.
Koukám že jsem se vyjádřila nepřesně, omlouvám se - ta červená sedačka co pravděpodobně budeme mít není shodná s obrázkem, který o jsem do diskuse vložila jako první obrázek. Shodná je pouze barva a taky to, že je z Kiky (ta "naše" se jmenuje Cuba, výrobce MCA Collection - Lichtenštejnsko.. ta sedačka Amphora co je na obrázku - moc pěkně vypadá, hlavně se mi líbí to podnoží, ale sedí se na ní fakt dost blbě, člověk se jakoby propadá, i když má stejnou výšku opěradla jako Cuba.)
Jinak jsem na InElis koukala před půl hodinou, to je náhodička
Taky jsem se nepřesně vyjádřila o kuchyni - na obrázku je sice naše kuchyň, ale ve studiu jí mají u zelené zdi a to my mít nebudeme, my tam budeme mít světlý lacobel, shodná jsou všechna dvířka.
Tak jakpak vymyslet barvu koberce, tapety, židliček? v kombinaci s červenou sedačkou a výše vyfocenou kuchyní...
Koukám že jsem se vyjádřila nepřesně, omlouvám se - ta červená sedačka co pravděpodobně budeme mít není shodná s obrázkem, který o jsem do diskuse vložila jako první obrázek. Shodná je pouze barva a taky to, že je z Kiky (ta "naše" se jmenuje Cuba, výrobce MCA Collection - Lichtenštejnsko.. ta sedačka Amphora co je na obrázku - moc pěkně vypadá, hlavně se mi líbí to podnoží, ale sedí se na ní fakt dost blbě, člověk se jakoby propadá, i když má stejnou výšku opěradla jako Cuba.)
Jinak jsem na InElis koukala před půl hodinou, to je náhodička
Taky jsem se nepřesně vyjádřila o kuchyni - na obrázku je sice naše kuchyň, ale ve studiu jí mají u zelené zdi a to my mít nebudeme, my tam budeme mít světlý lacobel, shodná jsou všechna dvířka.
Tak jakpak vymyslet barvu koberce, tapety, židliček? v kombinaci s červenou sedačkou a výše vyfocenou kuchyní...

- hanisluni
hanisluni můžeš mi napsat, od koho máte tu kuchyň??
- Manicka
Hanisluni, myslím si že k téhle kuchyni ta sedačka jde, pak bych už ale byla ve všem dalším hrozně opatrná. Ta sedačka je tak výrazná, že dál už bych nic moc s barevností nedělala a snažila se všechno držet v rámci těch barev, které už máte, na stěnu bych dala jen něco úplně neutrálního, buď bílou nebo šedou. Se vším ostatním bych počkala až tam tu sedačku dáte, nějakou dobu na to budete koukat a pak vás napadne co k ní.
- Tornado Lou
Manicka: vyrobce kuchyne je NADOP (kuchyň se jmenuje Alima - to "al" na začátku názvu značí, že dvířka mají hliníkové olemování, dvířka jsou z lamina a mají spoustu barevných variant), my jsme ji kupovali v jejich firemni prodejne "Kuchyně Vega" v Praze, ale prodává je spousta studií viz web toho výrobce http://www.nadop.cz/partneri.html .
Tornádo Lou:
tak já to sem pak nafotím a vy mi poradíte jak to zkombinovat, žejo 
Jinak bych se taky držela jen barev té kuchyně (ještě že jsem si prosadila střízlivou barvu, partner chtěl totiž i kuchyň červenou) a případně sedačky (červená), jen nevím co z těch chybějících věcí (lampy, koberec, závěsy, 4 židle ke stolu, 2 barovky, "konferenční" stoleček, vlies tapety) vybrat v té červené barvě - aby tam bylo alespoň něco do červena... taky bude problém s tou červenou obecně, chytit stejnou barvu té červené.. hodně věcí se vyrábí v terakota barvičce a to by se k této vůbec nehodilo.
Tornádo Lou:
tak já to sem pak nafotím a vy mi poradíte jak to zkombinovat, žejo 
Jinak bych se taky držela jen barev té kuchyně (ještě že jsem si prosadila střízlivou barvu, partner chtěl totiž i kuchyň červenou) a případně sedačky (červená), jen nevím co z těch chybějících věcí (lampy, koberec, závěsy, 4 židle ke stolu, 2 barovky, "konferenční" stoleček, vlies tapety) vybrat v té červené barvě - aby tam bylo alespoň něco do červena... taky bude problém s tou červenou obecně, chytit stejnou barvu té červené.. hodně věcí se vyrábí v terakota barvičce a to by se k této vůbec nehodilo.

- hanisluni
No já bych tam právě už asi nic dalšího červenýho nedávala. Ta sedačka bude barevnou dominantou místnosti, a pokud by tam byly ještě nějaký červený pičičárny, tak už by tam bylo podle mě přečerveněno a bála bych se, že mě z toho jebne. Prostě bych to brala jako pokoj s červenou koženou sedačkou a všechno ostatní tomu podřídit. Myslím, že pokud prostě chceš tu červenou sedačku, tak potom už ti to nedává moc možností, co s tím udělat, než něco podobného jako na té fotce, kterou jsi sem vložila, kde si právě myslím, že ta červená skříňka už je k tomu moc, ale to ostatní je o.k.
- Tornado Lou
DOPORUČENÉ ODKAZY
Kuchyně Oresi
Firma ORESI s. r. o. provozuje v České republice společně se svými obchodními partnery maloobchodní síť prodejen kuchyňským nábytkem pod značkou ORESI kuchyně, registrovanou v rámci Evropské unie. Již deset let se zabýváme prodejem, vývojem, distribucí a montáží kuchyňských linek. V současné době čítá síť ORESI více než 45 obchodů a s cílem být zákazníkovi co nejblíže otevíráme stále nová studia.
:: detail firmy ::
www.kuchyne-oresi.cz
AGROS
Vyrábíme a prodáváme plastová okna, dveře, balkonové dveře a zimní zahrady z pětikomorových profilů TROCAL. Zajišťujeme montáž, servis, dodáváme příslušenství: žaluzie, parapety, sítě proti hmyzu, dveřní výplně. Online kalkulace na našich stránkách.
:: detail firmy ::
www.agros.cz