Zkušenosti se sušičkou prádla?
Moderátor: Living
Re: Zkušenosti se sušičkou prádla?
Tak se taky přidám. Mám sušičku od dubna a když mi kamarádka říkala, že zapomenu, kde jsou dveře na zahradu a nebudu už NIKDY sušit venku, smála jsem se jí. Letní slunce přece nic nenahradí.
Opak je pravdou, nesušila jsem od té doby na sušáku ANI JEDNOU.
Máme psa a chov morčat, takže jsem opravdu nadšená ze zmíněného "odchlupování".
Nesrazilo se nikdy nic, tak jak prádlo vytáhnu z pračky, tak ho tam vrazím. Žehlím pánské košile - límce a lem s dírkama a bavlněná trika. Jinak nic.
Mám AEG 59800, přesušení nehrozí, řídí si cyklus sama. Běžně plná pračka bavlny trvá kolem 70 minut.
Pokud nad sušičkou váháte, neváhejte!!!
Opak je pravdou, nesušila jsem od té doby na sušáku ANI JEDNOU.
Máme psa a chov morčat, takže jsem opravdu nadšená ze zmíněného "odchlupování".
Nesrazilo se nikdy nic, tak jak prádlo vytáhnu z pračky, tak ho tam vrazím. Žehlím pánské košile - límce a lem s dírkama a bavlněná trika. Jinak nic.
Mám AEG 59800, přesušení nehrozí, řídí si cyklus sama. Běžně plná pračka bavlny trvá kolem 70 minut.
Pokud nad sušičkou váháte, neváhejte!!!
- Iri
Souhlasím s iri, mám stejnou sušku. Koupila jsem ji v loni, protože u nás na vesnici po zdražení plynu už od záři přitápějí sousedé - důchodci vším možným a nemožným, takže jsem prádlo ráno pověsila ven, večer jsem ho znovu prala. Naštvala jsem se a koupila ji. Je k nezaplacení!!!!! Užívám ji s rozumem, třeba v so a ne věším prádlo ven, protože si čoudily pohlídám. Jakmile někdo začne - běžím prádlo sundat. Prádlo sice voní zahradou, ale musí se žehlit!!!! Jinak používám šetrnější programy, nikdy se mi nic nesrazilo, ani nezničilo.Dokonce peru a krásně vysuším i péřové polštáře. Ručníky i bez aviváže měkoučké.
- Ajka1
Taky mám AEG LAVATHERM z www.eproton.cz Já ji naopak zase kupovala v létě, protože máme s malou pylovou alergii a s ní spojený atop ekzém a to co jsem usušila venku jsem si prostě nemohla obléct.
Nežehlím ze sušky skoro nic a zatím jsem ani nepřesušila. Vždycky dám raději kratší program a pak dosuším
Nežehlím ze sušky skoro nic a zatím jsem ani nepřesušila. Vždycky dám raději kratší program a pak dosuším

-
Beaute - Příspěvky: 2917
Taky o sušičce uvažuju, jen přemýšlím mezi 58800 a 59800.Jaký je mezi nima rozdíl - kromě spotřeby el.? Co ostatní funkce? Dělal někdo srovnání? Jestli je rozdíl pouze v té spotřebě, tak nevím jestli se ty peníze navíc v dohledné době vrátí.
- alča zemanová
Tak nikdo nic? Hlavně majitelky 58800 - tam by mě zajímal jejich názor.Díky
- alča zemanová
EvaBl Napsal:
... tohle je obsah filtru po vysušení
prádla praného 150 minut.
- půjčila jsem si tvoje foto a dala ho semka:
http://forum.living.cz/read.php?35,1910786,page=5
díky :-)
... tohle je obsah filtru po vysušení
prádla praného 150 minut.
- půjčila jsem si tvoje foto a dala ho semka:
http://forum.living.cz/read.php?35,1910786,page=5
díky :-)
- sněhulák
Dobrý den, chtěla bych se poptat na sušičku https://www.arecenze.cz/recenze-susicek/aeg-t8dee68sc/ AEG kvůli které mě sem dovedl google. Můžete mi prosím napsat některá do PM? Mám k tomu pár otázek. Děkuji.
- Metrok