Povlečení z IKEA - máte zkušenosti?
Moderátor: Living
Re: Povlečení z IKEA - máte zkušenosti?
Veškeré povlečení mám z Ikea jsem spokojená. To že nemají knoflíky mi maximálně vyhovuje a ještě se mi nestalo, že by se deka vyvlekla. Malé polštáře jsou super.
-
Bajaja - Příspěvky: 222
Já jsem byla překvapená z toho, že nemají ty knoflíky, ale ono z toho peřina překvapivě ani neleze ven. Ty díry v rozích slouží k snažšímu povlékání, nevadí to a člověk si toho ani nevšimne.
Šlo mi spíš o to, zdali se povlečení třeba rychle nesepere ... :( (nezničí)
Šlo mi spíš o to, zdali se povlečení třeba rychle nesepere ... :( (nezničí)
- Hanči
To je fakt, že malé polštáře jsou super, pokud tě zrovna doma nečekají polštáře velké, pak je to spíše šok. :D
- coronela
No mám je teprve 2 rok, ale zatím OK, barva drží. Žmolky nejsou.
-
Bajaja - Příspěvky: 222
Ajja:
Je, to jsem nechtěla Tě vyděsit. Třeba to bude ok. Tak nejdřív po vybalení zkontroluj, jak je to ušité, já mám jedno hodně hodně křivě a štve mě to. Ale barvy jako takový sice pouští, ale pořád vypadají pěkně, to zas jo.
coronela:
No ty díry mi ani nevadí, i když jsem na to taky koukala jak z jara. Vrchní jsou opravdu pro snazší povlíkání (možná pro chlapy
;) ), nám se taky ani nevyvlékají, u dětí je to možná jiné. Nejvíc mi vadí ty žmolky a to, že to drahé tak pouští a po usušení abych luxovala celý byt. Když je máme povlečené, tak zase utírám vínový prach, snad to časem dá pokoj. Ale už bych víc nekupovala.
Je, to jsem nechtěla Tě vyděsit. Třeba to bude ok. Tak nejdřív po vybalení zkontroluj, jak je to ušité, já mám jedno hodně hodně křivě a štve mě to. Ale barvy jako takový sice pouští, ale pořád vypadají pěkně, to zas jo.
coronela:
No ty díry mi ani nevadí, i když jsem na to taky koukala jak z jara. Vrchní jsou opravdu pro snazší povlíkání (možná pro chlapy
;) ), nám se taky ani nevyvlékají, u dětí je to možná jiné. Nejvíc mi vadí ty žmolky a to, že to drahé tak pouští a po usušení abych luxovala celý byt. Když je máme povlečené, tak zase utírám vínový prach, snad to časem dá pokoj. Ale už bych víc nekupovala.
-
Martina312 - Příspěvky: 841
Povlečení z IKEA používám, ale z "nouze". Máme z ní totiž deky, protože jsou 150x200 a těch 10 až 15 cm do šířky je pro zachumlání úžasných. Problém je ale s polštáři - mám rozměr 70 x 90, u první sady jsem to vyřešila třetí cíchou, z níž jsem polštáře ušila, zbylo i na dadáčky. Myslela jsem, že na další sady si koupím látku a ušiju je, ale narazila jsem: metráž v šíři 155 - 160 asi neexistuje (jesti ano, uvítám tipy). Takže další z IKEA. Zapínání řeším vyšitím dírek proti sobě kolmo a klasickými dvojitými knoflíky.
- alouch
V IKEA ho taky moc ráda kupuju (jako hodně jiných
), ale když povlečení kupuju po internetu, ráda chodím tady https://www.dante.cz/Povleceni/

- homolova
IKEA povlečení je super, ale musí se kupovat ty dražší.
Ty levné nejsou moc dobré, jsou průhledné a starší růžové peřiny prosvítají.
Ty levné nejsou moc dobré, jsou průhledné a starší růžové peřiny prosvítají.
- NoRa.87