Tyčový nebo klasický mixér? Anebo robot?

Moderátor: Living

Re: Tyčový nebo klasický mixér? Anebo robot?

Odeslatod luci v Stř 10. Bře 2010 13:43:57

fenykl se v citronove zalivce trochu rozlezel .. lehce ubylo aroma ... pripominalo mi to rapikaty celer ktery take nesnasim :-)) ale dalo se to snist :-) zachranil me list rimskeho salatu a 5 redkvicek :-) zakousla jsem to hnusnym tofu a jsem rada ze jsem poO :-)
luci

Odeslatod Ada v Stř 10. Bře 2010 14:23:13

Luci:
Dělala jsem těsto jen pro dva ze dvou vajec. Jenomže jak nejsem zvyklá večeřet, blbě jsem spala a plná jsem byla ještě druhý den, takže oběť dvojnásobná. :(
Zbytky jsem pokrájela a usušila, stačí mi na jeden oběd když přidám zeleninu.
Nemáš tu dietu nějakou drastickou? Proč jen zeleninu? Neměla by tam být nějaká bílkovina? Bez ní to prý nefunguje. Když ti fenykl nejede, nenuť se do něj, já ho jím taky jako jediná z rodiny, ostatním moc voní. No a taky ho nekupuju moc často. Popravdě, když jsem se dnes oblékala do úzkých šatů /po té dlouhé zimě se mi už z těch teplých svetrů dělá šoufl/ abych byla chvíli za ženskou, zjistila jsem, že i samotná zelenina je pro mne moc :o Také musím přehodnotit jídelníček a hlavně vůli. Cvičit už jsem fest začala.
Ada

Odeslatod luci v Stř 10. Bře 2010 15:08:54

Ada:
v zime mi trocha testovin na veceri nevadi .. ale uz na me asi leze jaro takze mi zacina vyhovovat tvuj puk cekanky k veceri :-) zatim se mi neprejedla :-) akorat stridam ruzne zalivky ...
strasne me lakaly testovny s lilkem a rajcaty ... dodnes na ne mam chut :-)
btw min tyden jsem dost hresila .. viz repa syr mrkev tucny losos :-) neodolala jsem ani 3 platkum panchetty :-) takze tento tyden to musim zase srovnat :-) bilkoviny mam z tofu pulku si davam v poledne :-) a vecer cvicim zatimco si shao smazi slaninku a zivi se vsim co nejim :-)))
vegetarian ze me nebude ani nahodou :-))
luci

Odeslatod Zvedava v Stř 10. Bře 2010 15:13:30

, zjistila
jsem, že i samotná zelenina je pro mne moc Také musím přehodnotit jídelníček a hlavně vůli. Cvičit už jsem fest začala
.

:o :shock:
No to snad ne, proboha jestli mě má čekat život jen "o trávě" a ještě ani hubnout nebudu...:(

Ado, opožděně chci poděkovat, sice zatím nemám koupené vytipované balzamico, ale čekanku jsem si teď několikrát dala k večeři - viz tvůj recept- a co mě šokovalo - já byla nasycená! :shock:
Nakonec si to ještě oblíbím. Otázka je, zda z toho tedy nepřiberu... 8-)
Zvedava

Odeslatod luci v Stř 10. Bře 2010 15:59:40

zvedava:
vzdyt hubnes stejne jako ja :-))) pomale hubnuti je jedine co mi udrzuje vuli vytrvat :-) vaha je muj tajny milenec :-) pokud ukaze o trochu mensi cislo tak me uspokoji :-))
luci

Odeslatod Ada v Stř 10. Bře 2010 17:20:29

Zvědavá:
a navíc ta čekanka dloho vydrží, nezačne se tak rychle kazit jako jiné saláty. Jsem ráda, že chutná. Po ní se snad přibrat nedá :D Tuhle zimu jsem přece jen trochu zahřešila, furt chodila nabalená, že jsem si ani nevšimla té hnusné plíživé změny. :o A bohužel musím to přiznat, v mém věku už to jde fakt blbě vylepšit, tak si mlaďošky ještě užívejte, dokud můžete. Už aby bylo teplo, špíčky nepůjdou schovat a bude větší motivace.
Ada

Odeslatod Ada v Stř 10. Bře 2010 17:35:03

Luci:
no jo, je to o vůli. Ale stejně mi je líto doby, kdy jsem mohla sníst krávu i s chlupama a nepřibrala ani deko, já se dokonce vždy snažila přibrat a nešlo to. To byla krásná doba, ach jo.
Já mám naštěstí ráda všechnu zeleninu, včetně řapíkatýho, tak se mohu nacpat alespoň tím v jakékoli podobě.
Že ti chlapi ale nejsou ani trochu ohleduplní, co? :mrgreen:
Nu což, dostala jsem kus divočáka, tak jdu porcovat.
Ada

Odeslatod BARA.H v Stř 10. Bře 2010 20:13:39

luci napsal: vaha je muj tajny milenec :-) pokud ukaze o trochu mensi cislo tak me uspokoji :-))

Jak tak koukám, máme milence společnýho. Už si ani nedovedu představit ráno bez něj. (teda bez ní :mrgreen: ) A běda jak je tam o pár deko víc.. :twisted: :twisted: :twisted: A občas se vážím i večer. tak moc bez něj nemůžu být :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
BARA.H

PředchozíDalší

Zpět na Bydlení a design

DOPORUČENÉ ODKAZY
Logo
ALPHA Obchod&Atelier
Kuchyňské vybavení, domácí spotřebiče a servis. Velkoobchodní prodej nábytkového kování Hettich pro nábytek. 3D návrhy a kompletní realizace interiérů. Významný prodejce značky Brandt-francouzské spotřebiče od roku 1950. Autorizovaný servis značek Bosch, Brandt, De Dietrich, Fagor, Siemens. Odborné montáže a poradenství.
:: detail firmy :: www.alphaobchod.cz
Logo
Nábytek Eno
Nábytek a sedací soupravy nabízí internetový obchod s dopravou po celé ČR. Nabízíme širokou nabídku nábytku - sedací soupravy, ložnice, postele, matrace, křesla, sedací vaky, obývací stěny, skříně, komody, konferenční stolky, pc stoly, dětské pokoje, nábytek z masivu, rustikální nábytek, kancelářský nábytek, kuchyně, židle a stoly. Nábytek prodáváme a vystavujeme v současné době ve třech prodejnách na Moravě. Doprava nábytku po celé ČR zajištěna.
:: detail firmy :: www.nabytek-eno.cz