Selsky dvorecek
Moderátor: Living
Re: Selsky dvorecek
Teeeda, Květinko, to je teda zpráva
. A ty si s tím umíš nějak sama poradit? Nebo aspoň zastavit vodu? Takže taky asi potřebuješ odborníka na opravu, co?
A to co nejrychleji...
A já, že si poskočíme na kulaté... ty ses asi naskákala dost
.

A to co nejrychleji...
A já, že si poskočíme na kulaté... ty ses asi naskákala dost

-
Bibi53 - Příspěvky: 1254
Bibi, už je vyřešeno. Hned jsem volala vodaře a upozornila je ať vezmou i čerpadlo. Takže kluci přijeli, vyčerpali, vyměnili ventil a vodoměr a odjeli. Za hodinku nato přijel miláček, vybral zbytek vody, vytáhl brambory do kotelny, posypal cestu popelem. Vyletěla mi tam hadice voda fofrem zamrzla
Takže už hotovo, zaplatila jsem zálohu 1000 Kč, na zbytek mi přijde faktura. Holt za blbost se platí, neměli jsme dostatečně zatepleno. Jen desky + polystyren.

Dobrá nálada nevyřeší všechny Tvé problémy, ale naštve tolik lidí, že stojí za to si jí udržet 
Prosím, pomozte nám získat víc misek pro opuštěné pejsky: http://www.pesweb.cz/cz/naplnte-misky#misky-history Stačí denně kliknout na odkaz a je hotovo

Prosím, pomozte nám získat víc misek pro opuštěné pejsky: http://www.pesweb.cz/cz/naplnte-misky#misky-history Stačí denně kliknout na odkaz a je hotovo

-
kvetinka272 - Příspěvky: 5406
Tak super, že to šlo tak rychle uvést do pořádku
. Takové mimořádné situace mě osobně vždycky dost vyvedou z rovnováhy. A čím jsem starší, tím víc
. Čím to asi bude
?
Jen holt v baráku se může přihodit cokoliv... teda ne, že by se v bytovkách nestávaly pohromy
.

Jen holt v baráku se může přihodit cokoliv... teda ne, že by se v bytovkách nestávaly pohromy

-
...jsem to psala minule že Květinka může rovnou do plavek
, snad jsem tu pohromu nepřivolala
, tak už to máte aspoň vychytaný.... 

- pastelka-růžová
Dneska jsem tady první HEČ
. Do rána zase sněžilo, tak máme další bílou nadílku asi 15cm, na štěstí traktor s radlicí projel v 05hod. nejspíš dostal minule při té kalamitě sodu
ptž nás tady nechal zapadlí dna dny. Čeká mě
někdo to udělat musí....že jo?....marůdkům přeju ať je líp a kdo jde ven tak napařit kulíška až na nos
já bych paní zimu nepodceňovala 

- pastelka-růžová
Zdravím jako druhá
, napadlo nám tu asi deset čísel sněhu
. A obloha je taková divná, uvidíme, co ještě přijde... že by kalamita?

-
Přeji krásný den
Já jsem od rána odmetala a odmetala. Ale už mám vzorně uklizeno jak ve dvoře, tak před domem
Ale byla to rozcvička
Teď sedím u kafíčka a relaxuji

Já jsem od rána odmetala a odmetala. Ale už mám vzorně uklizeno jak ve dvoře, tak před domem

Teď sedím u kafíčka a relaxuji

Dobrá nálada nevyřeší všechny Tvé problémy, ale naštve tolik lidí, že stojí za to si jí udržet 

-
kvetinka272 - Příspěvky: 5406
Krásný den...u nás taky napad sníh ,tak mi dcera pomáhala už v šest ráno uklízet...taky jsme měly rozcvičku a o půl jedenácté jsme byly hotové...uff...i když to není moje práce,ale tady na to každý kašle a já ty chodníky tak nemůžu nechat...teď krásně svítí sluníčko,je to prostě nádhera... dokud to nepomočí pejsci
Jenom ať nesněží nebo se letos udřu
Jinak nic nového u nás není,jen že muž přišel o práci ,dostal tří měsíční plat a tak se těšil ,že bude doma,ale ouha nějak mu to nevyšlo
přišla mu nabídka do další práce tak už týden maká
od vánoc byl doma a už jsem byla na mrtvici,nevím nevím jak to sním vydržím až budeme spolu v důchodku
Buďte v teple u kamen
a nemocní se brzy uzdravte...mějte pěkný den

Jenom ať nesněží nebo se letos udřu

Jinak nic nového u nás není,jen že muž přišel o práci ,dostal tří měsíční plat a tak se těšil ,že bude doma,ale ouha nějak mu to nevyšlo

od vánoc byl doma a už jsem byla na mrtvici,nevím nevím jak to sním vydržím až budeme spolu v důchodku

Buďte v teple u kamen

- Beky