Vánoce
Moderátor: Living
Re: Vánoce
Holky díky, letos jsem propadla hnědo-bílé kombinaci. Jako ale ostatně vždycky.
Zdeni - moc se mi líbí ty na dlouhých skořicích - krásné, obdivovala jsem již na předchozích stránkách.
Lusky od Helči - krááásnééé. Jednoduché a krásné.
Papriko - se šiškama zkušenosti nemám, ale dle mého by byl dobrý spray - je přímo k těmto účelům vytvořený.

Zdeni - moc se mi líbí ty na dlouhých skořicích - krásné, obdivovala jsem již na předchozích stránkách.

Lusky od Helči - krááásnééé. Jednoduché a krásné.

Papriko - se šiškama zkušenosti nemám, ale dle mého by byl dobrý spray - je přímo k těmto účelům vytvořený.

- skrolan
-
rafikapegus - Příspěvky: 402
tak jako každoročně - opět mnoho krásy a inspirace - holky - máte to všechny moc krásné, smekám přšd vámi..
a chci se zeptat - svícky v těch malých podlouhlých košíčkách - jaký tam máte základ - normální aranž. hmotu? Jak zakrýváte viditelná zelená místa?

a chci se zeptat - svícky v těch malých podlouhlých košíčkách - jaký tam máte základ - normální aranž. hmotu? Jak zakrýváte viditelná zelená místa?
- ivabaj
Papriko, šišky musíš nechat v Savu namočený dlouho - třeba přes 2 noci.
Ivabaj, do košíčků dávám aranžovací hmotu, kterou zakryji buď perfektně nalepeným materiálem, nebo můžeš celou plochu překrýt např. mechem nebo sisalem a na to potom lepit materiál.
Ivabaj, do košíčků dávám aranžovací hmotu, kterou zakryji buď perfektně nalepeným materiálem, nebo můžeš celou plochu překrýt např. mechem nebo sisalem a na to potom lepit materiál.
MORIE
-
MORIE - Příspěvky: 1013
Chystala jsem se odpovědět, ale Morie již odpověděla. Taky odbarvuji v Savu, ale už to tak dobře nefunguje, dříve stačilo 6 hodin a šišky byly skoro bílé, teď, jak psala Morie, je třeba i dvě noci a ještě to není ono
.
Zatím poslední

Zatím poslední
- Zdenasidi