Věnce a věnečky po celý rok
Moderátor: Living
Re: Věnce a věnečky po celý rok
... můj letošní velikonoční "věnec"...
Morie, Elvíra
Morie, Elvíra

-

VELUska - Příspěvky: 390
To jsou nastříhané čtverečky z látky asi 3x3cm a špejlí zapíchané do polistyrenového věnečku. Navíc jsem to okoukala tady u vás na livingu.
- mylunal
Právě probíhá soutěž o nejchytřejší stát Evropy a zúčastnit se může každý! Stačí přejít na tuto adresu: http://cz.iq-test.eu/#246470 Po vyplnění otázek budete znát svoje IQ a to se započíta do soutěže! Tak podpořte svoji zem!
- sklad2009
Po dlouhé době jsme měla chvilku, tak jsem konečně zase spáchala nějaké věnečky...růžičky jsem sušila klasicky jen zavěšené hlavou dolů, už vypadaly, že se rozpanou, nakonec vydržely, tak jsem alespoň na zkoušku zkusila věneček.....a to šiškové srdíčko mělo být původně také kulaté, ale nějak mi nešlo pěkné kolo z té kůry, tak vyšlo srdce
.
- minimi
Dámy, ráda bych se zeptala, jak děláte ten věneček ze slámy?
Moc děkuji!
Moc děkuji!
- minimi
Minimi,
po dlouhé době jsem měla čas nakouknout, Oba věnečky se mi líbí.
Šiškové srdce víc. Ten růžičkový by možná chtěl něčím odlehčit.
Ale i takhle je dobrý.
Slámový věnec - je to myslím kupovaný korpus. Alespoň já takové měla z velkoskladu.
Današ
po dlouhé době jsem měla čas nakouknout, Oba věnečky se mi líbí.
Šiškové srdce víc. Ten růžičkový by možná chtěl něčím odlehčit.
Ale i takhle je dobrý.
Slámový věnec - je to myslím kupovaný korpus. Alespoň já takové měla z velkoskladu.
Današ
- Današ
Današ, moc děkuji....já už chtěla růžičkový věnec udělat dávno, ale jen z květů...ale měla jsem jic málo a tak s těmi zelenými lístky mi to vyšlo přesně, aby korpus neprosvítal, ve skutečnosti vypadá tak jako přírodně, nenásilně....a víceméně chci zjistit, jak dlouho růžičky vydrží... 
Chtěla bych teď nějaký věnec na dveře, co tam máte vy? Nefandím umělým kytkám atd. a tak nevím, z čeho ukutit jarní věnec.... Máte někdo inspiraci? Z nějakých dostupných věcí
....Dííííííííky
Chtěla bych teď nějaký věnec na dveře, co tam máte vy? Nefandím umělým kytkám atd. a tak nevím, z čeho ukutit jarní věnec.... Máte někdo inspiraci? Z nějakých dostupných věcí
- minimi
DOPORUČENÉ ODKAZY
ELK a.s.
Vyrábíme rodinné montované domy na bázi dřeva s rámovou konstrukcí s unikátním řešením obvodové stěny, srubové domy a dále také eurookna a vchodové dveře. Nabízíme cca 200 standardních typů domů s pevnou cenou, záručním i pozáručním servisem.
:: detail firmy ::
www.elk.cz
aSnilek-shop.cz
aSnilek-shop.cz klade důraz na kvalitu, zdravotní nezávadnost a přírodní materiály. Nabízí široký výběr kapsářů, praktické dekorace, netradiční bytové doplňky, přehozy na postel, vlněné koberce, sedací pytle různých rozměrů, tvarů i vzorů, nevšední výrobky pro děti a originální dětské dekorace.
:: detail firmy ::
www.asnilek-shop.cz