Balení dárků
Moderátor: Living
Re: Balení dárků
Ahojky já jsem tady úplný nováček a letos jsem se rozhodla co se týká balení vánočních dárků, že budou zabalené dokonale a tak jsem si na všechno objednala krabice na obalove-materialy a i měkké dárky budou úhledně v krabicích. Už mám zalaleno a musím říct, že to vypadá naprosto luxusně!!!Ještě si ze saténových stužek vyrobím mašle, které přichytím tavnou pistolí a bude hotovo!!!A ještě v lastně vytvořit jmenovky pro dokonalost!!!
- GabraN
Já se přiznám balit neumím, ale naučil jsem se to podle různých videí na youtube, například tady. Když mám čas, tak dárek zabalím, jinak použiji univerzální dárkovou taštičku, díky které mohu aspoň dárek snáze přenést..
- petrika
Balím klasicky, ale vždy se snažím něčím ozvláštnit. S čím ale zápasím jsou neforemné či měkké dárky. Trička, košile atd. už by mi šly, ale ty vypoulené nepravidelné tvary pořád nedávám. Úplně největší komedie bylo balení bobů (na sníh), nebo sáněk. To je taky oříšek. Dala bych tam jen mašli, ale co by si ty děti pak o tom Ježíškovi pomyslely, že ani dárek zabalit neumí : 

- Zimule
jééé ten poslední je moc krásný...
- Jenka1
A jsu tu zase vánoce a ožívá sekce Balení dárků. Musím pohválit, mašličky jsou to upravdu pěkné.
Ale chtěla jsem se zeptat, nedá se koupit nějaký papír, který již má na sobě potisk mašlí..takový ten dekorační.
Přeji hezký večer.
Ale chtěla jsem se zeptat, nedá se koupit nějaký papír, který již má na sobě potisk mašlí..takový ten dekorační.
Přeji hezký večer.

- leniman
pinterest je plný dobrých rad 

- Reginaaa
já také čerpám inspiraci zejména z Pinterestu, tam člověk najde opravdu inspiraci téměř na vše 

- Tamara22
já hledám inspiraci na Youtube 

- richardsonec