SELSKÝ...

Moderátor: Living

Re: SELSKÝ...

Odeslatod Erwina v Stř 10. Bře 2010 13:43:28

karii - malá je super
to naše zlato zrovna vytahalo všechny dvd z krabiček, do toho vyházela povlečení a utěrky z kapesníkama
chaloupka roubená je krásná, škoda, že už jednu máme a nemáme tučná konta, jinak bych jí koupila hned
A smalt - miluju modrý nejvíc - teď jsem si vzpomněla na pomněnku, ta ho měla na chaloupce :palec_up:
Erwina

Odeslatod uška v Stř 10. Bře 2010 13:45:10

Loučím se s vámi na čas, rodina rozhodla že jedeme za sněhem :shock: Oni ho nemají málo, janci. Jinak jsem dnes obalovala vajíčka z polystyrénu starými tisky. Vyzkoušejte. Vytiskla jsem starý tisky na měkký papír (novinový, máme tu papírnu ;) ) a nastříhala na trojúhelníčky ( nepravidelné) a volepila. Vypadá to fakt pěkně. A mažu do zimy :smilie8:
uška

Odeslatod Alena32 v Stř 10. Bře 2010 14:40:20

Rija napsal:uško, mě popraskaly ty okraje právě v myčce.......to je bohužel ta nevýhoda myčky........a já to nevěděla.......třebas si teď do nové kuchyně pořídím i nové nádobí......to by měl manžel úžasnou radost....... :lol:

Rijko, myčku nemám a smaltované nádobí mě vesele rezne kolem horních okrajů také - jestli soudruzi výrobci někde neudělali chybu. :palec_down:
Alena32

Odeslatod monis * v Stř 10. Bře 2010 14:50:51

Rijo,mám tu stejnou zkušenost co Alenka...mám smaltované hrnce asi tři roky a pod tím okrajem to taky rezne,myčku nemaje...a podotýkám,že smaltovaný hrnec není zas až tak levná záležitost,tak by taky mohl být kvalitní...no ale co je vlastně kvalitní v dnešní době,že? chju :(
Kdo nerozumí jednomu pohledu,nepochopí ani dlouhé vysvětlování.
arabské přísloví
monis *

Odeslatod KariiiV v Stř 10. Bře 2010 14:58:58

tak já myslela,že jsem snad jediná kdo ještě nemá myčku na nádobí a koukám,že nee...
Někdy v budoucnosti budeme předělávat linku a tak plánuji zabudovat myčku do linky.Teď bych ji neměla kam dát.Ale někdy si říkám-mít tak myčku ojojoj to by bylo bájooo :roll:
KariiiV

Odeslatod monis * v Stř 10. Bře 2010 15:09:45

Karii,taky si říkám že jednou určitě jo,ale až budeme ve svým....páč to každodenní máchání se v hnusné vodě brrrr..a to já se přiznám,že umývám pod tekoucí,já vím,že napuštěnej dřez šetří vodu,ale do toho já bych prostě ruce nenamočila...fuj a blééé...mi to prostě vadí
Kdo nerozumí jednomu pohledu,nepochopí ani dlouhé vysvětlování.
arabské přísloví
monis *

Odeslatod KariiiV v Stř 10. Bře 2010 15:15:04

monis * napsal:Karii,taky si říkám že jednou určitě jo,ale až budeme ve svým....páč to každodenní máchání se v hnusné vodě brrrr..a to já se přiznám,že umývám pod tekoucí,já vím,že napuštěnej dřez šetří vodu,ale do toho já bych prostě ruce nenamočila...fuj a blééé...mi to prostě vadí

Taky myji pod tekoucí vodou.Mám úplně stejné pocity a hlavně hned to oplachuji.

Holky na cvhilku se rozloučím.Běžíme s malou pro Zdendíka do školky tak papa
KariiiV

Odeslatod Alena32 v Stř 10. Bře 2010 15:17:46

Moni - já také myji pod tekoucí vodou - a to jsme ještě před půl rokem, než nám zavedli obecní vodu, museli hooodně šetřit se spotřebou.
Myčka je u nás v plánu, ale zatím jsme už několik let ve fázi hledání toho správného místa :lol: Na letošek jsou jiné plány - dodělat výměnu oken ( kuchyň, záchod ,koupelna),zrušit jedny dveře do dvora a vytvořit na jiném místě, tím nám vznikne spižírna hned u kuchyně ( musím šetřit nohy),...
Alena32

PředchozíDalší

Zpět na Aranžování

DOPORUČENÉ ODKAZY
Logo
Endless Comfort, interier&design studio
Firma Endless comfort se zabývá návrhy a realizacemi interierů. Záběr studia sahá od kanceláří, přes bary, obchody, byty až po neobvyklé a atypické interiery. Zajistíme Vám zpracování studie, zajištění interierových prací a případně i dodání vybraného nábytku. Představení filozofie projektu je zdarma.
:: detail firmy :: www.endlesscomfort.cz
Logo
Wüstenrot hypoteční banka a.s.
Poskytujeme hypoteční úvěry občanům nejen na získání vlastního bydlení, ale i vybavení domácnosti, či na koupi družstevního bytu. Nabízíme jednotnou úrokovou sazbu pro všechny, kteří prokáží platební schopnost.
:: detail firmy :: www.wuestenrot.cz