Predzahradka - prosim o radu

Moderátor: Living

Predzahradka - prosim o radu

Odeslatod marcela33 v Sob 13. Bře 2010 19:48:24

Prosim o radu niekoho skusenejsieho, ako postupovat s ozivenim nasej predzahradky pred domom. Prestahovali sme sa pred rokom na dedinu, do typickeho dedinskeho domceka s gankom, a ta predzahradka je orientovana na juh, vacsinu casu v lete sa tam opiera intenzivne slnko. Nie je velka, asi 3 x 15 metrov. Bola by som rada, keby bola uhladna cely rok, a to sa mi zatial nepodarilo dosiahnut. Minule leto som ju vysadila celu letnickami, boli to len take pokusy, lebo som sa bala investovat do nejakych drahych rastlin, ked sa do toho nevyznam. Aj ked som ich polievala dost usilovne, niektore mi vyschli. Takze teraz rozmyslam, ake rastliny zasadit na take miesto, aby to bolo i pekne, i trvace. Budem vdacna za kazdu radu.
marcela33

Re: Predzahradka - prosim o radu

Odeslatod vesla v Sob 13. Bře 2010 20:32:40

Naše je orientovaná stejně:
Přílohy
P8061261.JPG
P7271123.JPG
P6070541.JPG
P6070544.JPG
vesla

Re: Predzahradka - prosim o radu

Odeslatod marcela33 v Sob 13. Bře 2010 20:54:57

Jeej, to je mile od Teba, ze si tu dala hned aj fotky. Mate ozaj krasnu predzahradku, vidno, ze sa do toho vyznas. Vdaka, idem si podrobne prestudovat, co to tam mate za rastlinky.
marcela33

Zpět na Zahrada

DOPORUČENÉ ODKAZY
Logo
TP EUROokna, s. r. o.
Firma TP EUROokna, s. r. o. nabízí moderní eurookna vysoké kvality s 10 letou garancí splňující vysoké požadavky na tepelnou a zvukovou izolaci, životnost, bezpečnost, kvalitu a design. Provádíme montáž a servis euorooken po celé ČR. Hlavní část produkce firmy tvoří zakázková výroba dřevěných eurooken a dveří. Využíváme nejmodernějších poznatků a technologií zpracování dřeva.
:: detail firmy :: www.tpeurookna.cz
Logo
Seba T, a.s.
Internetový prodej bytového textilu. Jsme tradiční český výrobce sypkovin, lůžkovin, oděvních tkanin a plněných polštářů (včetně zdravotních), přikrývek a matracových chráničů.
:: detail firmy :: www.sebat.cz