Odpočítáváme aneb jaro je tu za...
Moderátor: Living
Odpočítáváme aneb jaro je tu za...
Nějak se nemůžu dočkat..
bude tu za 94 dnů.. ( snad jsem spočítala správně
)
Kdo taky touží ?
bude tu za 94 dnů.. ( snad jsem spočítala správně
Kdo taky touží ?
o rostlinách bez reklamního nucení zde : doma.tode, krasneruze, week, zahrada ....od doby, kdy ve všech diskusích obtěžuje upozorňováním na svůj magazin o zahradě, bojkotuju Living !
- Květa
Re: Odpočítáváme aneb jaro je tu za...
No to je pekné ale príroda i ja by sme si radi ešte odpočinuli 
-

palooo - Příspěvky: 383
Jááááá!!!!
Ne že bych doma neměla v zimě co dělat, ale strašně mi chybí to hrabání se v zemi!
Ne že bych doma neměla v zimě co dělat, ale strašně mi chybí to hrabání se v zemi!
- skalnicka
Kveto, ...svojim prispevkom si ma predbehla
..
Vcera som prave pocuvala v radiu o zimnom slnovrate - 21.decembra sice zacina zima...ale dni sa zacinaju predlzovaaat...
Hihi....teda sme na ceste k jaru !!!...a to je fakt dovod sa radovad...
( To zimne lenosenie sice nie je obcas na zahodenie, ale mne osobne by stacilo ak by trvalo napr. len 1mesiac.
.)
..Vcera som prave pocuvala v radiu o zimnom slnovrate - 21.decembra sice zacina zima...ale dni sa zacinaju predlzovaaat...
Hihi....teda sme na ceste k jaru !!!...a to je fakt dovod sa radovad...
( To zimne lenosenie sice nie je obcas na zahodenie, ale mne osobne by stacilo ak by trvalo napr. len 1mesiac.
.)-

Keria - Příspěvky: 3926
Palooo, ty a příroda máte povoleno odpočívat ještě ( už jen )
93 dnů
furt moc dlouho..
jéžíš, dámy, taky bych se hrabala
.. jak píše Kérijka, na cestě k jaru jsme, stopro.. 
93 dnů
furt moc dlouho..
jéžíš, dámy, taky bych se hrabala
.. jak píše Kérijka, na cestě k jaru jsme, stopro.. 
o rostlinách bez reklamního nucení zde : doma.tode, krasneruze, week, zahrada ....od doby, kdy ve všech diskusích obtěžuje upozorňováním na svůj magazin o zahradě, bojkotuju Living !
- Květa
Aj ja by som chcela, aby už bola jar, ale u nás ešte ani zima nezačala, tak mám obavy, aby netrvala až do mája (května). Ale aj tak sa teším, že je každým dňom bližšie. 

sany
-

sany - Příspěvky: 524
Sany, ved sme na tom rovnako...ale uz som si "zvykla", ze my na vychode sme nejaki "opozdeni"
...vsetko k nam dojde neskor ...ale aj neskor to skonci...
....
Dnes u nas cely den lialo a lialooooooo....skor to vyzeralo na zaciatok novembra- hmlisty uprasany den..a nie predvianocny cas..
....Dnes u nas cely den lialo a lialooooooo....skor to vyzeralo na zaciatok novembra- hmlisty uprasany den..a nie predvianocny cas..
-

Keria - Příspěvky: 3926
třeba už nezačne..
zbývá 92 dnů
mimomísu : taky máte problém se souhrnným oslovením zde přítomných žen ? Dámy se mi zdá příliš vznosné, holka zas už dávno nejsem.. tak jak ?
zbývá 92 dnů
mimomísu : taky máte problém se souhrnným oslovením zde přítomných žen ? Dámy se mi zdá příliš vznosné, holka zas už dávno nejsem.. tak jak ?
- Květa
DOPORUČENÉ ODKAZY
Nábytek Skladem
Nábytek skladem, to je komplexní nabídka nábytku pro vybavení interiérů, bytů a domů. Moderní bydlení díky kvalitním materiálům a praktickému provedení. Nábytek pro užitek i pro design. Postele, kuchyňské linky, sedací soupravy, obývací stěny, kuchyně, židle a skříně, zahradní nábytek, to vše a ještě více nabízí Nábytek skladem. Více než 1200 položek. Nábytek rozvážíme po celé ČR. Informace o dostupnosti nábytku Vám rádi poskytneme na zelené lince 800 101 151.
:: detail firmy ::
www.nabytek-skladem.cz/
Bazény Waltr
Široká nabídka bazénů a příslušenství, zastřešení, whirlpooly, jímky, ČOV, vložkování nádrží a bazénů PVC folií. Vyrábíme a prodáváme bazény. Odborná montáž bazénů a servis je při zakoupení bazénu samozřejmostí.
:: detail firmy ::
www.bazeny-waltr.cz