Pojďme si promluvit o pokojových rostlinách.
Moderátor: Living
Pojďme si promluvit o pokojových rostlinách.
Miluji myšlenku pokojových rostlin, ale jejich praktické začlenění do výzdoby je mimo mě. Z mé zkušenosti jsem potkal dva typy lidí: příležitostného majitele pokojové rostliny s tím One Lone Survivor, který zmutoval kvůli podivné vodě a navzdory všemu se stále zvětšoval a zesiloval. A svobodný chlap, který žije sám s kočkou a podobně, 30 rostlin pavouků.
Pro mě pokojové rostliny prostě nejsou opravdu praktické. Jsou špinaví (doslova jsou špinaví), vyžadují častou údržbu, mohou snadno začít hnít, pokud jsou špatně ošetřeni / přeplněni, mohou být zamořeni brouky, nejsou zvláště přátelští k dětem nebo mazlíčkům (a naopak), a pokud uspět proti všem těmto věcem a vaše rostlina si vede dobře, je obrovská a těžká a je obtížné se s ní pohybovat / čistit.
Ale doslova každé jedno vlákno, kde má někdo umělé rostliny, někomu podobné, „nah, boo, to je hovno, je nevkusné. Pořiďte si pěknou hadí rostlinu.“
A jediné, na co si myslím, je hrubá podivná kůra ze sušené půdy, možná, že bude prašná, která se hromadí kolem okraje květináče. Nebo pes, který to objevil a musel vysávat zalévací půdu a kousky bývalé rostliny.
Tak jaké je tvé tajemství, kámo? Jak zajistíte, aby pro vás pokojové rostliny fungovaly????
Pro mě pokojové rostliny prostě nejsou opravdu praktické. Jsou špinaví (doslova jsou špinaví), vyžadují častou údržbu, mohou snadno začít hnít, pokud jsou špatně ošetřeni / přeplněni, mohou být zamořeni brouky, nejsou zvláště přátelští k dětem nebo mazlíčkům (a naopak), a pokud uspět proti všem těmto věcem a vaše rostlina si vede dobře, je obrovská a těžká a je obtížné se s ní pohybovat / čistit.
Ale doslova každé jedno vlákno, kde má někdo umělé rostliny, někomu podobné, „nah, boo, to je hovno, je nevkusné. Pořiďte si pěknou hadí rostlinu.“
A jediné, na co si myslím, je hrubá podivná kůra ze sušené půdy, možná, že bude prašná, která se hromadí kolem okraje květináče. Nebo pes, který to objevil a musel vysávat zalévací půdu a kousky bývalé rostliny.
Tak jaké je tvé tajemství, kámo? Jak zajistíte, aby pro vás pokojové rostliny fungovaly????
- Nejji
Re: Pojďme si promluvit o pokojových rostlinách.
Nejji napsal:Miluji myšlenku pokojových rostlin, ale jejich praktické začlenění do výzdoby je mimo mě. Z mé zkušenosti jsem potkal dva typy lidí: příležitostného majitele pokojové rostliny s tím One Lone Survivor, který zmutoval kvůli podivné vodě a navzdory všemu se stále zvětšoval a zesiloval. A svobodný chlap, který žije sám s kočkou a podobně, 30 rostlin pavouků mobdro kodi.
I got this,..
- Nejji
Re: Pojďme si promluvit o pokojových rostlinách.
Hallo, ich bin ein Fan von Zimmerpflanzen und habe eine große Sammlung. Ich habe meine Sammlung auf Bestellung zusammengestellt zimmerpflanzen bestellen . Deshalb tausche ich immer gerne Zimmerpflanzen aus und bekomme eine neue Pflanze für meine Sammlung.
- Nerd90nuk