JAK (KDY) POZNAT TĚHOTENSTVÍ - PORAĎTE PROSÍM

Moderátor: Living

Re: JAK (KDY) POZNAT TĚHOTENSTVÍ - PORAĎTE PROSÍM

Odeslatod ejvis v Čtv 11. Bře 2010 13:18:12

Gratuluju! To bude pekny vanocni darek :)
ejvis

Odeslatod miláček všech v Čtv 11. Bře 2010 14:10:09

Evropa napsal:Tak jen pro doplnění, jestli někdo čeká, jak to dopadlo. Dnes krevní test potvrdil moje těhotenství. Jak už jsem psala, test jsem měla z protekce, nečekala jsem frontu a výsledky byly za hodinu a půl včetně krevního obrazu a jaterních testů. Já mám protekci strašně nerada, ale teď uznávám, že je to tady bez ní někdy fakt těžké.

:2_hot: :2_hot: :2_hot:
miláček všech

Odeslatod miláček všech v Čtv 11. Bře 2010 14:14:30

ejvis napsal:Po tom, co jsem se seznamila se zdravotnim systemem v UK, tak si myslim, ze lidi v CR muzou byt stastni.
Tady je v tehotenstvi prvni krevni odber v 14.tt 8-)
A pokud nekdo onemocni a chce jit ke svemu praktickemu lekari, tak se musi objednat dopredu. Jenze lide jsou tady uz zvykli a leci se sami doma. Zde funguje Paralen uplne na vsechno. :)

UK je nechvalně vyhlášeno také úrovní zdravotníků a zacházením s pacienty, což je naprosto logické, když si dokážou pustit do země felčara z jižní Moravy. :roll: :roll: :roll:
miláček všech

Odeslatod moochera v Čtv 11. Bře 2010 14:15:11

Ten nebude vánoční, ten bude začátkem prosince - malej střelec. :mrgreen:
Ode mě taky velká gratulace, ať ti je dobře a hlavně nemáš komplikace.
moochera

Odeslatod ejvis v Čtv 11. Bře 2010 14:19:27

moochera napsal:Ten nebude vánoční, ten bude začátkem prosince - malej střelec. :mrgreen:
Ode mě taky velká gratulace, ať ti je dobře a hlavně nemáš komplikace.

Hele, jak to vis tak presne? :)
ejvis

Odeslatod ejvis v Čtv 11. Bře 2010 14:21:37

miláček všech napsal:
ejvis napsal:Po tom, co jsem se seznamila se zdravotnim systemem v UK, tak si myslim, ze lidi v CR muzou byt stastni.
A pokud nekdo onemocni a chce jit ke svemu praktickemu lekari, tak se musi objednat dopredu. Jenze lide jsou tady uz zvykli a leci se sami doma. Zde funguje Paralen uplne na vsechno. :)

UK je nechvalně vyhlášeno také úrovní zdravotníků a zacházením s pacienty, což je naprosto logické, když si dokážou pustit do země felčara z jižní Moravy. :roll: :roll: :roll:

Milacku, prosim te, pisu ti to vedle! Kdyz vis o necem hovno, tak to tu aspon neprezentuj.
Kazdy vi, ze do zahranici odchazi jen ti, co na to maji. Tak nezavid, stejne ti to nepomuze, zhnijes tam kde jsi.
ejvis

Odeslatod miláček všech v Čtv 11. Bře 2010 15:54:13

ejvis napsal:
miláček všech napsal:

Milacku, prosim te, pisu ti to vedle! Kdyz vis o necem hovno, tak to tu aspon neprezentuj.
Kazdy vi, ze do zahranici odchazi jen ti, co na to maji. Tak nezavid, stejne ti to nepomuze, zhnijes tam kde jsi.

Co závidím? Hloupou a neschopnou ženskou? Nebo práci v cizině, ve které jsem strávil asi pět let? Ty by sis (haloooooooo Monokini) měla něco zjistit o zdravotnictví v UK, než se tu zase něčím ztrapníš.
Stává se, že někdo zaboduje tím, že je dobrý, ale mnohokrát jde o kontakty.
miláček všech

Odeslatod MONOKINI v Čtv 11. Bře 2010 16:26:21

miláček všech napsal:

Co závidím? Hloupou a neschopnou ženskou? Nebo práci v cizině, ve které jsem strávil asi pět let? Ty by sis (haloooooooo Monokini) měla něco zjistit o zdravotnictví v UK, než se tu zase něčím ztrapníš.
Stává se, že někdo zaboduje tím, že je dobrý, ale mnohokrát jde o kontakty.

Jo, v cizině se dá strávit 5 let různým způsobem. Někdo doprovází manžela a někoho tam třeba zabásli za kuplířství. Nebyl to náhodou tvůj případ? A kolik sis (halooooooo Miláčku) tam vydělal? A čím? Povídej!
MONOKINI

PředchozíDalší

Zpět na Ostatní a volná diskuze

DOPORUČENÉ ODKAZY
Logo
Cook&Grill Studio
Jsme oficiálním  a exkluzivním zastoupením společnosti Fissler GmbH, renomovaného německého výrobce kuchyňského nádobí a doplňků. Naše společnost je taktéž oficiálním partnerem společnosti Weber Stephen Products Co.
:: detail firmy :: www.cookandgrill.cz
Logo
Wüstenrot hypoteční banka a.s.
Poskytujeme hypoteční úvěry občanům nejen na získání vlastního bydlení, ale i vybavení domácnosti, či na koupi družstevního bytu. Nabízíme jednotnou úrokovou sazbu pro všechny, kteří prokáží platební schopnost.
:: detail firmy :: www.wuestenrot.cz