developer EKOSPOL

Moderátor: Living

developer EKOSPOL

Odeslatod matti007 v Pon 03. Pro 2007 9:05:03

znáte? neslyšely jste názory na jejich stavby?
Dělali myslím něco v Letnanech a v Měcholupech
matti007

Re: developer EKOSPOL

Odeslatod moochera v Pon 03. Pro 2007 10:14:56

jo a v Roztkách, ale jen prodávali pozemky.
moochera

Odeslatod Jana2 v Pon 03. Pro 2007 19:02:53

Stavěli taky u Hostivařský přehrady, chtěla jsem si tam koupit byt, ale nakonec jsem vybrala jinde. Kvůli umístění, ne kvůli stavbě.
Jana2

Odeslatod Martinek v Úte 09. Bře 2010 22:07:03

moochera napsal:jo a v Roztkách, ale jen prodávali pozemky.

kdepak, tam postavili taky byty - V Solníkách - kamarád tam bydlí :)

jinak všecky realizovaný projekty maj tuším tady: http://www.ekospol.com/cs/dokoncene-projekty/
Martinek

Odeslatod moochera v Úte 09. Bře 2010 22:54:01

..asi sis nevšimnul, kdy jsem svůj příspěvek psala. Od tý doby uplynulo spoooousta času a postavila se spooousta věcí. Těch bytovek nakonec postavili víc a mají tam ještě koupené další pozemky, ale zatím se nedohodli s městem na detailech.
moochera

Odeslatod Martinek v Stř 10. Bře 2010 14:11:47

omlouvam se, fakt jsem si nevsiml... sorry :lipsaresealed:
Martinek

developer EKOSPOL - Uhříněves

Odeslatod Hana Šebestová v Stř 23. Čer 2010 21:31:43

Pozor na projekt Viladomy Uhříněves od Ekospolu! Ekospol prodává projekt v Uhříněvsi na pozemku, který příléhá plánovanému obchvatu Uhříněvsi, který má odvést dopravu z centra Uhříněvsi a má být hlavní spojkou na dálnici. Tato silnice ovšem není zakreslená v situaci plánované výstavby, přestože výstavba silnice má začít max. ve II.Q 2011, což se kryje s II. etapou výstavby Ekospolu. V současné době se dolaďuje projekt silnice apod. a na MÚ Vám poskytnou informace k danému projektu. Územní plán s touto silnicí samozřejmě počítá.... Takže sice zajímavá nabídka bytů, ale je dobré vědět o tom, že tam povede hlavní a předpokládá se velmi frekventovaná silnice... přeci jen to může ovlivnit rozhodování....
Hana Šebestová

Odeslatod Cenobite v Úte 20. Črc 2010 13:12:37

Mno, já bych byl s tím šířením paniky opatrnější :2_hot: S největší pravděpodobností tam koupím byt s krásnou velkou předzahrádkou, a nějaká silnice za plotem by mi tím pádem dost vadila...

Tak jsem se na to ptal známýho, co sedí v Uhříněvsi na úřadě, jako co a jak s tou silnicí. Pravda je taková, že město má už několik let nedořešený majetkový vztahy s lidma, kterým patří pozemky v místech, kde by jednou ta silnice měla vést. No a hlavně na ni MČ nemá a v dohledný době (min. dalších 6 let) ani nebude mít peníze. Takže když byty od Ekospolu už mají teďka stavební povolení, bude tím pádem případná silnice muset splnit dost přísný kritéria na hluk, tak aby hlukem nebyly dotčeny ani současný vilky, ani byty Ekospolu mezi nima. Takže asi bude muset bejt částečně nebo úplně zapuštěná...

Takže jsem v klidu - naopak je to podle mě jeden z mála pozemků v Praze, kde je celkem jistota, že v dohledný době žádný komunikace nevyrostou :palec_up:
Cenobite

Další

Zpět na Ostatní a volná diskuze

DOPORUČENÉ ODKAZY
Logo
in - ELIS CZ s.r.o.
Dodáváme sedací soupravy od renomovaných výrobců. Kožené sedací soupravy a sedací soupravy se speciálním potahem Novalife. Výhradní zastoupení nábytkářského konsorcia Steeinhoff. Sedací soupravy můžete zakoupit v síti našich prodejců po celé ČR.
:: detail firmy :: www.inelis.cz
Logo
Dekoratérské studio
Nabízíme kompletní služby v oblasti bytového textilu a dekorací. Dokážeme levně a kvalitně proměnit Váš hotel či pension. Stejně tak z Vaší malinké garsonky uděláme opravdový domov. Pomůžeme vám s výběrem nejvhodnějšího řešení. Nabídneme Vám široký výběr záclon, závěsů, potahových látek ale i rolet a žaluzií.
:: detail firmy :: www.dekoraterskestudio.cz