V čem podnikat? volná místnost v domě!
Moderátor: Living
V čem podnikat? volná místnost v domě!
Mám v domě pěknou cca 40m2- volnou místnost a chtělo by to využít na nějaké podnikání.. výrobu atd. Nemáte nápad? Event. nabídněte spolupráci. díky
- Láďa
Re: V čem podnikat? volná místnost v domě!
Láďo,nepíšeš v jaké lokalitě to je,jestli tam je voda,elektřina atd.
- Vila
Co takhle dát tam nové auto.
- coronela
uvedom si ale jednu vec: ti, co tam budu pracovat, si budu chciet niekde umyt ruky, niekde ist na zachod a podobne.
My sme isty cas mali "firmu" priamo v dome, bolo to uplne otrasne :(
My sme isty cas mali "firmu" priamo v dome, bolo to uplne otrasne :(
- Návštěvník
Nedá mi to - Láďo, nepředstavuješ si to jako Hurvínek válku? Přijde mi to naivní.
- Rychetka
Laďo ještě napiš výšku místnosti. Vím o jednom volném 30ti tunovém lisu.
- n25
Tak test IQ místních pisatelek mě vyšel na 100%. Odpovědi, které jsem čekal.
Je mě líto, že jsem zde obtěžoval!
Je mě líto, že jsem zde obtěžoval!
- Láďa
Láďo na IQ nám nešahej a podívej se co jsi udal, respektive neudal za údaje - podnikání ovlivňuje tak moc faktorů, že údaj o metrech čtverečních je pro lidi kteří mají nějaké zkušenosti s podnikáním fakt jen na soustrastné pousmání.
Důležité je KDE stojí dům (na hlavní třídě ve městě nebo na samotě v pohraničí?), pokud to chceš pronajat - musíš udělat rekolaudaci podle záměru co tam bude, musíš vymyslet a zbudovat sociální zázemí, má to být dílna na lehkou montáž, šití ap. nebo provozovna služeb nebo ubytovací kapacita? JAKÝ je to dům, je něčím atraktivní, má dobrou statiku, jaké jsou možnosti napojení na sítě, dopravní obslužnost.....ATD. Prostě musíš něco seriózního napsat, pokud chceš nějakou reálnou seriózní radu, nápad.
Důležité je KDE stojí dům (na hlavní třídě ve městě nebo na samotě v pohraničí?), pokud to chceš pronajat - musíš udělat rekolaudaci podle záměru co tam bude, musíš vymyslet a zbudovat sociální zázemí, má to být dílna na lehkou montáž, šití ap. nebo provozovna služeb nebo ubytovací kapacita? JAKÝ je to dům, je něčím atraktivní, má dobrou statiku, jaké jsou možnosti napojení na sítě, dopravní obslužnost.....ATD. Prostě musíš něco seriózního napsat, pokud chceš nějakou reálnou seriózní radu, nápad.
- ary