Jak ztloustnout
Moderátor: Living
Jak ztloustnout
Zdravím, potřeboval bych poradit! Chtěl bych ztloustnou. Měřím 184 cm a vážím 65 kg, na mou výšku je to málo! Jím 6x denně a už půl roku mám stejně! Napište mi prosím na e-mail! Díky moc
- Kamil
Re: Jak ztloustnout
Ježiš, tohle bych někdy chtěla taky řešit!!!! Ale asi bych to neřešila. Byla bych spokojená.¨
Kolik Ti je???
Kolik Ti je???
- ksichtik
To je nějaká provokace, nebo co? ;)
Jak já ti závidím! No, chtělo by to probrat s nějakým fit trenérem, ten by ti poradil, po jakém cvičení a jídle se nejlépe přibírá svalová hmota (předpokládám teda, že tuk nechceš :) ) Ale jako jenom jídla, žádné bobule na svaly, co mají ti dinosauři v posilovnách..........
Jak já ti závidím! No, chtělo by to probrat s nějakým fit trenérem, ten by ti poradil, po jakém cvičení a jídle se nejlépe přibírá svalová hmota (předpokládám teda, že tuk nechceš :) ) Ale jako jenom jídla, žádné bobule na svaly, co mají ti dinosauři v posilovnách..........
- Saryk
No, já bych to taky skoro považovala za provokaci. I když...mám v práci kolegu, kterej se mě ptal na to samý. Nevim teda proč.... :D :D :D :D
- ksichtik
Tak takovýho, jako jsi ty, mám doma. Jí v jednom kuse bonbóny, cpe se v noci, láduje do sebe jeden knedlík za druhým a nic!!! Já mu závidím, on není až tak nadšenej. Vím, že měl problémy s žaludkem dlouhou dobu a pomohl mu Laktofit. Maj to v každý lékárně, je to dobrý a jemu to pomohlo neblinkat a něco málo i přibral. Má šílenou radost z každýho kila, co nabere :)
-
irca - Příspěvky: 1928
Zdravim Kamil, mohlo by sa jednat aj o poruchu funkcnosti stitnej zlazy, alebo inych organov. Bol si s tym u lekara?
Ak je vsetko v poriadku, tak Ti to jednoducho dobre spaluje. :)
Kam
Ak je vsetko v poriadku, tak Ti to jednoducho dobre spaluje. :)
Kam
- Kamco
Zdravim, tak možná je chyba právě v tom, že jíš tak často. To se totiž doporučuje právě pro hubnutí. Zkus jíst třeba jen dvakrát denně až do prasknutí a potom si dej
půlhodinku šlofíka. A co nejméně se hýbej :D
půlhodinku šlofíka. A co nejméně se hýbej :D
- elza
Každý má jiný metabolismus. Někdo sní rohlík a má kilo navíc, můj syn spere co se dá a je jak vižle. Řešila bych to s lékařem.
- ilona