žmolky na svetru
Moderátor: Living
Re: žmolky na svetru
Ten druhý je Fagor(390Kč).Ráda bych věděla, jestli to jde aspoň jedním z nich. :)
- Dagmara
Ten odžmolkovač č. 1 - podobný jsme měli a fungoval dost dlouho. Pak se zřejmě nožíky otupily a bylo třeba přitlačit. Žiletku jsem taky zkoušela a bohužel to pár věcí odneslo - prostě to člověk někdy holt nevychytá (td) Ale na odžmolkovač nedám dopustit (tu) Jen mě zaujal ten nápad se suchým zipem ... musím zkusit! :)
- Janules
Díky za typy, jestli odžmolkovače fungují, tak si ho koupím. U toho suchého zipu mám strach, aby se nevytahala očka?
- tilka
Díky za tipy.
Tilko, s tím suchým zipem mě to taky napadlo?
Marbuc, nevytahá to ty očka kolem? Když se nechtěně dotknu suchýho zipu, tak mi chytne všechno a bez újmy nepustí. :)
Tilko, s tím suchým zipem mě to taky napadlo?
Marbuc, nevytahá to ty očka kolem? Když se nechtěně dotknu suchýho zipu, tak mi chytne všechno a bez újmy nepustí. :)
- Sima
Ten zip se na svetr nesmí přilepit:S. S tou depilací jsem to přehnala ;)
Zipem se svetr tak jako lehce hladí. Je dobré si ten pohyb na nějakém starším modelu nacvičit :)
Zipem se svetr tak jako lehce hladí. Je dobré si ten pohyb na nějakém starším modelu nacvičit :)
- marbuč
Ja mam 'zmolkozrac' od Reminktonu a nemuzu si stezovat....ze stareho nove a tak podobne:)
- MikeS
Mám odžmolkovač na adaptér, je docela velký oproti jiným, ale funguje i na docela velké žmolky.
-
Majka - Příspěvky: 9345
Ahojky, můžeš mi prosím napsat přesný typ toho odžmolkovače na adaptér? Sháním ho. Děkuji. :)
- Kiri