DENÍČEK aneb trochu plků pohromadě, aby jinde místa neubylo
Moderátor: Living
Re: DENÍČEK aneb trochu plků pohromadě, aby jinde místa neubylo
Budu ti držet palečky

Život není to co chceme, ale to co máme.
Vím, že nic nevím.................
-

anonka - Příspěvky: 4013
Anonko, jsem ráda, že Tě "vidím"
Nakonec se podařilo a v červnu se nám narodila krásna a zdrava miminka - Viktorka a Vojtíšek. Teď jim je už 9 měsíců. Jsou kouzelný (teda když neřvou)
Ba ne, jsou hodní. Začínají lézt a tak mi nastalo lítání za každým a odnášení jich od kytek, počítače, stolu atd. Ale je s nimi legrace!
Nakonec se podařilo a v červnu se nám narodila krásna a zdrava miminka - Viktorka a Vojtíšek. Teď jim je už 9 měsíců. Jsou kouzelný (teda když neřvou)
-

Carodejnice - Příspěvky: 1003
Kerio, u nás už naštěstí sníh není, ale občas ještě poletuje
Těším se na jaro, jak budu s kočárkem obcházet zahrádky a koukat, kde co kvete.
Anipin, já jsem v záchvatu jarního šílenství, kdy asi na dva dny se udělalo krásně, svoje zimní boty, které taky držely silou vůle vyhodila. Teď chodím v jarních a modlím se, aby nenapadlo
Těším se na jaro, jak budu s kočárkem obcházet zahrádky a koukat, kde co kvete.
Anipin, já jsem v záchvatu jarního šílenství, kdy asi na dva dny se udělalo krásně, svoje zimní boty, které taky držely silou vůle vyhodila. Teď chodím v jarních a modlím se, aby nenapadlo
-

Carodejnice - Příspěvky: 1003
Čarodko maxi super extra velká gratulace na druhou
taky jsi mohla dát vědět
A máš krásné jména
Zimní boty bych vyhazovala až po 15. květnu
ale říkají, že bude hezky tak snad 
taky jsi mohla dát vědět
Zimní boty bych vyhazovala až po 15. květnu
Život není to co chceme, ale to co máme.
-

anonka - Příspěvky: 4013
Tak si jdu denicku take postezovat.........
Jelikoz uz mi brzy propadne cestovni pas, vyrazila jsem si nechat udelat novy. Hmmm, nekde v ochode mi udelali UDESNOU fotku (10 €) bez bryli, protoze ty tam kvuli zrcadleni byt nesmi (mam na nich nezrcadlici vrstvu
).
Z uradu me smahem vyhodili, ze pry na fotce mam o 1mm pootevrene rty a prosvita tam jako bila carecka ZUB !!!!!!!
I naklusala jsem do jineho blizsiho obchodu, kde mi udelali fotografii bez prosvitajiciho zubu a bez bryli za dalsich 10 €, a ta fotka byla JESTE UDESNEJSI nez ta prvni
- ala "Kriminalni ustredna patra" !
Pritom mi sdelili, ze muj stary pas je hlaseny jako ukradeny a ja se pohybuji nejen s kradenym pasem, ale prokazuji se zrejme i kradenym ridicakem
Pred vanoci mi totiz ukradli celou kabelku, nahlasila jsem to - pak se za pul dne nasla na ulici se vsim vsudy (krome 400€)
a to jsem take nahlasila. Policie to bohuzel nevymazala........
Tak me ceka zitra jeste Dopravni inspektorat
NENAVIDIM URADY.....buuuu,buuuu
Jelikoz uz mi brzy propadne cestovni pas, vyrazila jsem si nechat udelat novy. Hmmm, nekde v ochode mi udelali UDESNOU fotku (10 €) bez bryli, protoze ty tam kvuli zrcadleni byt nesmi (mam na nich nezrcadlici vrstvu
Z uradu me smahem vyhodili, ze pry na fotce mam o 1mm pootevrene rty a prosvita tam jako bila carecka ZUB !!!!!!!
I naklusala jsem do jineho blizsiho obchodu, kde mi udelali fotografii bez prosvitajiciho zubu a bez bryli za dalsich 10 €, a ta fotka byla JESTE UDESNEJSI nez ta prvni
Pritom mi sdelili, ze muj stary pas je hlaseny jako ukradeny a ja se pohybuji nejen s kradenym pasem, ale prokazuji se zrejme i kradenym ridicakem
Pred vanoci mi totiz ukradli celou kabelku, nahlasila jsem to - pak se za pul dne nasla na ulici se vsim vsudy (krome 400€)
Tak me ceka zitra jeste Dopravni inspektorat
NENAVIDIM URADY.....buuuu,buuuu
- Woodoo
A to jsme byli jeste predtim na CZ konzulate, kde byl za okenkem nejaky nahradni nevyskoleny personal - pred nami 2 lidi a cekali jsme na overeni podpisu HODINU 

- Woodoo
- Miluscha
Jo, to jsem si rikala taky!
Malem me dneska trefil slak!
To vis, Rakousko a klotove rukavy, co ti mam povidat. A k tomu ty zatracene predpisy EU
Tezko chapu, jak muze pulmilimetrova bila carecka (zub) zmenit vzhled cloveka
Ale predpis je predpis - to je Rakousko!
Malem me dneska trefil slak!
To vis, Rakousko a klotove rukavy, co ti mam povidat. A k tomu ty zatracene predpisy EU
Ale predpis je predpis - to je Rakousko!
- Woodoo
DOPORUČENÉ ODKAZY
AZ-koupelny
Cílem firmy AZ koupelny je nabízet zákazníkům co nejširší sortiment kvalitních výrobků pro zařízení koupelen, včetně koupelnového nábytku a doplňků, to vše za výhodné ceny. Samozřejmostí je zajištění doprovodných služeb, jako je doprava zboží k zákazníkovi atd. Věříme, že díky kvalitní nabídce, solidním cenám a vstřícnému jednání, se k nám budete rádi vracet.
:: detail firmy ::
www.az-koupelny.cz
Matějovský – Ložní povlečení
Internetový prodej. Vyrábíme povlečení z přírodních materiálů – bavlna,krep, flanel, nežehlívý satén, jersey. Široký výběr dezénů pro každou věkovou skupinu. Vyrábíme licenční povlečení s oblíbenými pohádkami: Krtek, Ferda Mravenec,Večerníček, Křemílek a Vochomůrka,Rákosníček, Včelka Mája, SHREK...
:: detail firmy ::
www.matejovsky-povleceni.cz