DENÍČEK aneb trochu plků pohromadě, aby jinde místa neubylo

Moderátor: Living

Re: DENÍČEK aneb trochu plků pohromadě, aby jinde místa neubylo

Odeslatod anonka v Úte 16. Bře 2010 21:24:34

Budu ti držet palečky :palec_up: :mrgreen:
Život není to co chceme, ale to co máme.
Vím, že nic nevím.................
anonka

Odeslatod Carodejnice v Stř 17. Bře 2010 9:48:23

Anonko, jsem ráda, že Tě "vidím" :D

Nakonec se podařilo a v červnu se nám narodila krásna a zdrava miminka - Viktorka a Vojtíšek. Teď jim je už 9 měsíců. Jsou kouzelný (teda když neřvou) ;) Ba ne, jsou hodní. Začínají lézt a tak mi nastalo lítání za každým a odnášení jich od kytek, počítače, stolu atd. Ale je s nimi legrace!
Carodejnice

Odeslatod Carodejnice v Stř 17. Bře 2010 11:12:55

Kerio, u nás už naštěstí sníh není, ale občas ještě poletuje :evil:
Těším se na jaro, jak budu s kočárkem obcházet zahrádky a koukat, kde co kvete.

Anipin, já jsem v záchvatu jarního šílenství, kdy asi na dva dny se udělalo krásně, svoje zimní boty, které taky držely silou vůle vyhodila. Teď chodím v jarních a modlím se, aby nenapadlo :evil:
Carodejnice

Odeslatod anonka v Stř 17. Bře 2010 18:37:38

Čarodko maxi super extra velká gratulace na druhou :smiley15: :2_hot: :2_hot: :2_hot: :2_hot: :2_hot: :2_hot:
taky jsi mohla dát vědět :mrgreen: A máš krásné jména :palec_up:

Zimní boty bych vyhazovala až po 15. květnu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale říkají, že bude hezky tak snad :mrgreen:
Život není to co chceme, ale to co máme.
Vím, že nic nevím.................
anonka

Odeslatod Woodoo v Stř 17. Bře 2010 20:27:35

Tak si jdu denicku take postezovat.........
Jelikoz uz mi brzy propadne cestovni pas, vyrazila jsem si nechat udelat novy. Hmmm, nekde v ochode mi udelali UDESNOU fotku (10 €) bez bryli, protoze ty tam kvuli zrcadleni byt nesmi (mam na nich nezrcadlici vrstvu :o ).
Z uradu me smahem vyhodili, ze pry na fotce mam o 1mm pootevrene rty a prosvita tam jako bila carecka ZUB !!!!!!!
I naklusala jsem do jineho blizsiho obchodu, kde mi udelali fotografii bez prosvitajiciho zubu a bez bryli za dalsich 10 €, a ta fotka byla JESTE UDESNEJSI nez ta prvni :shock: - ala "Kriminalni ustredna patra" !

Pritom mi sdelili, ze muj stary pas je hlaseny jako ukradeny a ja se pohybuji nejen s kradenym pasem, ale prokazuji se zrejme i kradenym ridicakem :2_angry:
Pred vanoci mi totiz ukradli celou kabelku, nahlasila jsem to - pak se za pul dne nasla na ulici se vsim vsudy (krome 400€) :( a to jsem take nahlasila. Policie to bohuzel nevymazala........ :palec_down:
Tak me ceka zitra jeste Dopravni inspektorat :2_angry:

NENAVIDIM URADY.....buuuu,buuuu
Woodoo

Odeslatod Woodoo v Stř 17. Bře 2010 20:42:49

A to jsme byli jeste predtim na CZ konzulate, kde byl za okenkem nejaky nahradni nevyskoleny personal - pred nami 2 lidi a cekali jsme na overeni podpisu HODINU :2_angry:
Woodoo

Odeslatod Miluscha v Stř 17. Bře 2010 21:19:52

:mrgreen: Woodoo, koukam, ze to rakousko neni asi daleko od ceska! :mrgreen: Zeby to od sebe odkoukali? :mrgreen:
Miluscha

Odeslatod Woodoo v Stř 17. Bře 2010 21:35:33

Jo, to jsem si rikala taky!
Malem me dneska trefil slak!
To vis, Rakousko a klotove rukavy, co ti mam povidat. A k tomu ty zatracene predpisy EU ;) Tezko chapu, jak muze pulmilimetrova bila carecka (zub) zmenit vzhled cloveka :o
Ale predpis je predpis - to je Rakousko!
Woodoo

PředchozíDalší

Zpět na Ostatní a volná diskuze

DOPORUČENÉ ODKAZY
Logo
AZ-koupelny
Cílem firmy AZ koupelny je nabízet zákazníkům co nejširší sortiment kvalitních výrobků pro zařízení koupelen, včetně koupelnového nábytku a doplňků, to vše za výhodné ceny. Samozřejmostí je zajištění doprovodných služeb, jako je doprava zboží k zákazníkovi atd. Věříme, že díky kvalitní nabídce, solidním cenám a vstřícnému jednání, se k nám budete rádi vracet.
:: detail firmy :: www.az-koupelny.cz
Logo
Matějovský – Ložní povlečení
Internetový prodej. Vyrábíme povlečení z přírodních materiálů – bavlna,krep, flanel, nežehlívý satén, jersey. Široký výběr dezénů pro každou věkovou skupinu. Vyrábíme licenční povlečení s oblíbenými pohádkami: Krtek, Ferda Mravenec,Večerníček, Křemílek a Vochomůrka,Rákosníček, Včelka Mája, SHREK...
:: detail firmy :: www.matejovsky-povleceni.cz