S poctivostí nejdál dojdeš

Moderátor: Living

S poctivostí nejdál dojdeš

Odeslatod Jožka v Pát 12. Bře 2010 16:33:58

Tak nakonec se vše vysvětlilo a doléjš jde do voleb .
Je to dobrý pocit vědět,že se najdou poctiví politici co by neudělali nic špatného ani za milion.
Ještě nedávno jsem nevěděl co je to poctivý komunista ted vím,že je to doléjš.
Sranda zvítězí nad lží ,hlouposti,závisti i nenávisti. Vaše dobrá nálada nevyřeší všechny vaše problémy ale naštve tolik lidí,že stojí zato si jí udržet.Před nikým se neponižuj a nad nikoho se nepovyšuj.
Jožka

Re: S poctivostí nejdál dojdeš

Odeslatod miláček všech v Pát 12. Bře 2010 21:32:06

Jožko, ty jsi evidentně také nepřizpůsobivý jedinec. Ne a ne zapadnout do davu a diskutovat o pekárně a jeslích.
miláček všech

Odeslatod Jožka v Pát 12. Bře 2010 21:57:33

Šák mě to ten dav dává vobčas znát. :mrgreen:
Sranda zvítězí nad lží ,hlouposti,závisti i nenávisti. Vaše dobrá nálada nevyřeší všechny vaše problémy ale naštve tolik lidí,že stojí zato si jí udržet.Před nikým se neponižuj a nad nikoho se nepovyšuj.
Jožka

Odeslatod miláček všech v Pát 12. Bře 2010 22:38:50

To je jako vykládat lidem bez hudebního sluchu, jak brilantně zahrál Hudeček Dvořáka.
miláček všech

Odeslatod Petr100 v Ned 14. Bře 2010 7:04:55

Žádný poctivý komunista neexistuje. Je to všechno zločinecká zrůdná sebranka.
V období komunistické diktatury bylo podle údajů zveřejněných Úřadem pro dokumentaci a vyšetřování zločinů komunismu:

* 234 občanů popraveno
* 374 lidí bylo zastřeleno na západní hranici
* 188 občanů zahynulo v elektrických drátech na západní hranici.
* nejméně 8000 lidí zahynulo v koncentrácích a vězeních
* okolo 600 lidí bylo zlikvidováno při zatčení a výsleších
* 240 000 občanů bylo odsouzeno z politických důvodů
* 300 000 jich bylo perzekuováno v zaměstnání a studiu
* 244 000 občanů uprchlo před zločinným komunistickým režimem.
Petr100

Odeslatod pastelka-růžová v Ned 14. Bře 2010 8:07:11

ahoj Petře...já si osobně myslím, že zrůdné dopady se dotýkaly celého národa.....a následky jsou nevyčíslitelný....např. i já jsem se nedostala na školu..... :o :o :o ....
pastelka-růžová

Odeslatod GeneHawkins v Ned 14. Bře 2010 8:09:41

Nechápu, že se někdo nestydí k něčemu takovému se hlásit. Ba co víc, že je to vůbec legální.
gene.hawkins@κetry.cz
GeneHawkins

Odeslatod Petr100 v Ned 14. Bře 2010 8:35:04

pastelka-růžová napsal:ahoj Petře...já si osobně myslím, že zrůdné dopady se dotýkaly celého národa.....a následky jsou nevyčíslitelný....např. i já jsem se nedostala na školu..... :o :o :o ....

Pastelko samozřejmě. A nejhorší je, že nám po volbách bude tato zločinecká banda v čele s agentem StB Filipem vládnout společně se socany.
Petr100

Další

Zpět na Ostatní a volná diskuze

DOPORUČENÉ ODKAZY
Logo
SEDACÍ SOUPRAVY PŠENČÍK
Nabízíme standartní i atypické sedací soupravy a pohovky - rohové, rozklácí, kožené, látkové, třeba i ve tvaru Účka - velikost dle Vašeho přání. Kromě sedacích souprav u nás naleznete rozkládací pohovky, postele, válendy, rozkládací nebo polohovací křesla. Tedy kvalitní čalouněný nábytek ve vysoké kvalitě s dlouou životností. Zákazníkům rádi kvalitně a odborně poradíme. Jak se poznají kvalitní sedačky Vám vysvětlíme v našem obchodě.
:: detail firmy :: www.sedako.cz
Logo
NALEP SI - kvalitní design na zeď
Lepící dekorace na zeď jsou originální a efektní alternativou malby, klasických tapet, obrazů nebo plakátů. Naše nabídka vyniká vysokou kvalitou původního návrhu špičkových světových designérů (Ich&Kar; François Azambourg; Antoine + Manuel; Tado; Maison Georgette; Matali Crasset...).
:: detail firmy :: www.nalepsi.cz