Plotovky, kde sehnat

Moderátor: Living

Plotovky, kde sehnat

Odeslatod aristokočka v Úte 12. Čer 2007 6:48:13

Prosím, poradíte kde sehnat plotovky -normální rovné, nenaštípnuté, bez suků, nezapatlané neidentifikovatelným svinstvem (hobby markety nabízejí právě takovýto šmejd)a s termínem dodání tak týden? Jsme z Prahy západ (Horoměřice), hledala jsem na netu - nic moc, vlastně spíš vůbec nic :cry:

Díky moc
aristokočka

Re: Plotovky, kde sehnat

Odeslatod Verunnda v Úte 12. Čer 2007 7:32:36

Posílám jeden kontakt, taky si jedu k nim pro materiál na schody a balkon.www.tomax-wm.cz/plotove_komponenty.php
Verunnda

Odeslatod PedroKV v Ned 14. Bře 2010 1:18:46

taky se připojuji s dotazem. K sousedovi - boční plot - uděláme drátěnku, ale zeshora k lesu a později zespodu bych chtěl dřevěný plot. Štípané KB bloky jsem vzdal kvůli ceně, spíš to bude obyčejné ZB15 nebo ZB20 a našpricované. Ovšem cena latí mi celkem vyrazila dech. Nahoře šikmé či půlkruhové, 1,2 metru (můj tak odhad zatím od stolu) okolo 2 cm tloušťka a 9,5cm šířka a cena okolo 60Kč. Ze všech stran ohoblované, nenapuštěné. Ještě, že jsem seděl.

Ceny od Tomax Wood Morávia zmíněné zde jsou o něco lepší, jenže jsou to metrovky a skoro o polovinu užší (to by nevadilo), takže cena se vyrovná.

Dotazy zní: za kolik se povedlo plotovky sehnat vám? A kde?

Nechali jste si je ohoblovat, nebo jste si to ohoblovali sami? A to samé impregnace-sami nebo od nich?
Vybíráte si ČOV pro Váš RD? Zkuste mrknout na článek na adrese http://pedrokv.com/smeti/cov.rar

Profiholder-návod na stavbu: http://pedrokv.com/smeti/profiholder.rar.
PedroKV

Odeslatod mfisar v Ned 14. Bře 2010 11:29:10

já na plot koupil dřevo na pile, kde dělají palety. Prkýnka 9-10 cm šířka, 1,2m délka, 2 - 2,5 cm tloušťka. K odběru ihned, cena vycházela cca 7,50 za kus a mohl jsem si to přebrat a vybrat ty co mi líbili. Akorát s tím bylo dost práce na hoblovce, protože jsem potřeboval cca 800 ks.
mfisar

Odeslatod Pavel DB v Ned 14. Bře 2010 12:34:46

Ja ted bral na plot susene hoblovane prkna 19x140x4000 a cena za m3 byla 8000kc, tzn. za jedno tohle prkno cena 85kc.

byl to rajdreva
Pavel DB

Odeslatod Lada_BE v Ned 14. Bře 2010 12:50:13

Nemáte to daleko - http://www.palubky-chynava.cz/
Lada_BE

Odeslatod marat v Ned 14. Bře 2010 17:19:06

Já kupoval palubky u Mullera v Radotíně.
Kvalita byla úplně někde jinde, než dovozy z Němec nebo Polska co prodává skoro každý. On je výrobce.
Nevím jaký tvar mají jeho plotovky, ale kvalita byla taky super.

http://www.palubky-brikety.cz/kontakt/
marat

Odeslatod vitnec v Pon 15. Bře 2010 13:48:42

Já měl vysoké 150 cm, hoblované, vysušené, široké 10 cm, tlusté 2,5cm přímo z pily, kde mi to udělkali na objednávku do měsíce. Bylo to za 20 Kč kus. Tj. spokojenost.
Teď jsem u nich objednal plot, celý z dubu - délka 25 metrů, výška 125 cm, včetně soch a ryglů z dubu za 8000Kč komplet. Skoro jsem té ceně nechtěl věřit - prý to udělá z palivového dubu.
Takže jedině pila, žádné překupníky nebrat!!!
vitnec

Další

Zpět na Stavba a dům

DOPORUČENÉ ODKAZY
Logo
MYVA INTERIER - Podlahy-levne.cz
Internetový prodej a pokládka plovoucích podlah. Nabízíme 1100 druhů podlah za nejlepší ceny. Podlahy laminátové, dřevěné, korkové, plovoucí Marmoleum. Dodáme podlahy Quick Step, Witex, Floorline, Kronotex, Parador, Kährs, Magnum, BerryFloor, Meister, Alsafloor.
:: detail firmy :: www.podlahy-levne.cz
Logo
Hanák ateliéry
Naše společnost v současné době provozuje v Praze čtyři ateliéry, ve kterých je na celkové ploše 1000 m2 ukázka široké produkce a moderního designu našich dodavatelů. V ateliérech máme nyní celkem sedmnáct designerů, z nichž většina pracuje v oboru více jak 10 let, což je zárukou kvalitního zpracování návrhu a spokojenosti zákazníka.
:: detail firmy :: www.hanakateliery.cz