Brouk v půl roku starém krovu
Moderátor: Living
Re: Brouk v půl roku starém krovu
to červené nebo zelené je jen pro lidi, většina impregnací je čirá. Znám jednoho podnikatele který "impregnuje" v obarvené vodě a lidé jsou spokojení že mají zelené latě. Starý bochemit se vyplavoval, to je pravda, forte už ne.
-

Alf - Příspěvky: 382
to Alf:
Pravda, když jsou latě barevné tak si každý myslí jak jsou naimpregnované. O tom forte bochemitu jsem slyšel.
Pravda, když jsou latě barevné tak si každý myslí jak jsou naimpregnované. O tom forte bochemitu jsem slyšel.
- CZEchito
Asi poradim blbost, ale já nedávno likvidoval 80 let starou dřevostavbu, která měla půdu rozdělenou na dvě poloviny. Půlka kam šlo světlo...bylo tam okýnko, byla úplně sežraná. Tam kde byla tma, bylo dřevo netktnuté. Obě části se normálně využívali a hlavně byli propojené. Jenom do druhé půlky už prakticky nešlo světlo.
Na nějaký komplikovaný řešení bych se vykašlal. Rozdělej si Bochemit, vezmi stříkačku s dlouhou jehlou a vyplň dírky chemií. Pak to párkrát přetři včetně okolních trámů a kašlal bych nato.
Na nějaký komplikovaný řešení bych se vykašlal. Rozdělej si Bochemit, vezmi stříkačku s dlouhou jehlou a vyplň dírky chemií. Pak to párkrát přetři včetně okolních trámů a kašlal bych nato.
- marat
marat napsal:Asi poradim blbost......
Tak tak
Rekonstruujeme na http://nasdum.rajce.idnes.cz/
- zdeneka
A nemůže to být pouhý dřevokaz (ten napadne dřevo na pile a v suchém už není) ?
Pozná se to tak, že červotoč má vnitřek dírek bílý, dřevokaz černý.
V každém případě je potřeba krov ošetřit a pravidelně kontrolovat (podložit papírem, jestli se sypou pilinky...)
Pozná se to tak, že červotoč má vnitřek dírek bílý, dřevokaz černý.
V každém případě je potřeba krov ošetřit a pravidelně kontrolovat (podložit papírem, jestli se sypou pilinky...)
-

Hana+3ks - Příspěvky: 1617
Udělám to přesné jak radíte, natřu to, nastříkám do dírek a budu čekat, nic jinýho mi asi ani nezbývá. Taky jsem si uvědomil, že ten prožranej krov mám před barákem, to ho raději spálím, ať se nedivím ještě víc
Někde na netu jsem četl, že červotoč má rád žaludy a když mu je tam naservírujete, tak se do nich rád zavrtá
tak uvidíme
-

Jimm22 - Příspěvky: 314
DOPORUČENÉ ODKAZY
Interiér Klein
Firma Interiér Klein vyrábí interiérový nábytek, kuchyňské linky včetně spotřebičů, kancelářský nábytek, dětský nábytek, vestavěné skříně. Od roku 2002 se firma zabývá prodejem a montáží dveří a zárubní, v sortimentu máme interiérové dveře i vchodové dveře (PORTA, DRE, AGMAR). Ke dveřím nabízíme velký výběr klik (GAMET, TWIN).
:: detail firmy ::
www.interierklein.cz
Enprag s.r.o. – kovový nábytek
Kancelářský kovový nábytek - kartotéky, lístkovnice, registratury, policové skříně, šatní skříně, výkresové skříně, regály, dílenský nábytek, zásuvkové skříňky, trezory, ohnivzdorné skříně, závěsné složky, kovové kontejnery, lékařský nábytek a židle.
:: detail firmy ::
www.kovovynabytek.cz